Nudisti so dobili del največjega parka v Parizu

Ste se od nekdaj želeli goli sprehoditi po prestolnici zaljubljencev? Zdaj imate za to tudi dovoljenje. V francoski prestolnici so svobodomiselni ljubitelji golote dobili nov javni kotiček. Del največjega parka v Parizu Bois de Vincennes je zdaj namenjen nudistom. Ti se bodo lahko po zanje namenjem delu parka nemoteno sprehajali vse do 15. oktobra in sicer vsak dan med 8.00 in 19.30.

VANDRAJ priporoča // Skok v Pariz, Versailles in Eurodisney za 219 evrov!

Mestne oblasti so zagotovile, da v parku ne bodo tolerirali voajerizma in ekshibicionizma, saj želijo obiskovalcem zagotoviti, da jim bo preživljanje časa v parku karseda prijetno. V okolici so tako že postavili tudi usmerjevalne table, ki označujejo nudističen del parka in s tem opozorili tudi mimoidoče, ki se bodo skozi park sprehodili z drugačnimi nameni in predvsem z več oblačili.

Med Francozi naj bi bilo sicer kar 2,6 milijona nudistov, prav v Parizu pa obratuje tudi javni bazen, kjer je trikrat na teden dovoljen obisk brez oblačil. V Franciji je sicer še okoli 460 nudističnih krajev, med njimi 155 kampov in 73 plaž.

Foto: Reuters

 

Leave a Comment

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA VIA FERRUCCIO PELLI 13, 6900 LUGANO, ŠVICA.