Prvi oddih v 2018: Povratni let v Pariz ali Rim že za 24 evrov!

Če vas januarja ne vleče na bele strmine in v toplice, bodo evropske prestolnice boljša izbira. Iz Ljubljane, Trsta in Benetk se lahko za neverjetno nizko ceno podate do Londona, Rima ali Pariza, četudi samo za kratek oddih. Vandraj je pobrskal po ugodnih letalskih kartah, ker pa se njihove cene spreminjajo dnevno, ne odlašajte predlogo!

Benetke – Pariz – Benetke, 24 evrov

Romantični Pariz je ena tistih destinacij, o katerih sanjarijo tako zaljubljeni parčki kot solo popotniki, ljubitelji umetnosti, kulinarike, arhitekture, mode, zabave in še česa. Francoska prestolnica namreč ponuja nekaj za vsakogar, iz Benetk pa lahko tja (in nazaj!) poletite za neverjetno nizko ceno. Kam januarja? Na sprehod ob Seno, do Eifflovega stolpa, slavoloka zmage in nazaj k Louvru in Mona Lisi.

Več vsebin o Parizu ujamete TUKAJ

Trst – Rim – Trst, 24 evrov

Vse poti menda vodijo v Rim, a le redko vas bo pot tja in nazaj stala pičlih 24 evrov! Seveda morate na sprehod mimo znamenitega Koloseja, rimskega Foruma, pa do veličastnega Panteona, Španskih stopnic, Fontane di Trevi, čez trg Michelangela, nekje vmes še na pico ali testenine, kakšen dan pa si prihranite še za skok v Vatikan.

Več vsebin o Rimu najdete TUKAJ.

Ljubljana – London – Ljubljana, 41 evrov

Britanska prestolnica Slovencem že dolgo ni bila tako dostopna, kot je zadnja leta, ko se lahko do tja podate kar iz Ljubljane in to za resnično nizko ceno. London je pač vedno dobra ideja! Sprehodite se čez Hyde park pa do Buckinhamske palače, tam pomahajte kraljevi družini, zavijte v šoping, ki zagotovo ne bo razočaral, spijte popoldanski čaj in zavijte še v kakšno galerijo. Sprehodite se še do kultnega Big Bena in London Eya, večer pa sklenite v kakšnem pubu ali klubu, ki se jih v Londonu kar tre!

Več člankov o Londonu ujamete TUKAJ.

Foto: Unsplash

Leave a Comment

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA VIA FERRUCCIO PELLI 13, 6900 LUGANO, ŠVICA.