Z Vandraj na pravljičen izlet v praznični Zagreb!

Pa smo ga dočakali!

Veseli december je tu, mesta so zasijala v božičnih lučkah in čas je za obisk adventnih sejmov. In ker so bližajoči se prazniki tudi čas obdarovanja, smo se na Vandraj odločili, da podarimo izlet v praznični Zagreb. Tja bomo odpeljali kar dva srečneža.

Vse, kar morate storiti, je, da skočite na naš Facebook ali Instagram profil in nam pod sliko zaupate, kakšne so vaše izletniške zaobljube za prihajajoče leto, zraven pa označite še svojega prijatelja ali prijateljico, ki bi ga želeli vzeti s seboj.

Torej, v Zagreb!

Hrvaška prestolnica je v zadnjih letih postala zelo priljubljena adventna destinacija, saj ponuja čisto vse, kar morate doživeti v veselem decembru. Avstrijski Dunaj, ki je dolga leta veljal za absolutnega zmagovalca med adventnimi sejmi, je dobil velikega konkurenta. Še več, Zagreb je že dve leti zapored požel nagrado za najlepši adventni sejem, ki jo podeljuje European best destination, nanj pa je opozoril tudi svetovno znani vodič Lonely Planet.

Veselo in praznično vzdušje v Zagrebu se prične 2. decembra ter traja vse do 7. januarja, med tem časom pa lahko pričakujemo čudovito okrasitev v družbi odlične zabave in slastnih grižljajev. Med stojnicami bo seveda dišalo po kuhanem vinu, čokoladi in medenjakih, obiskovalci pa se boste lahko zadrsali po spektakularnem ledenem parku, raziskovali okrašeno mesto in se celo srečali z gospodom Božičkom!

Skratka, v Zagrebu bo nedvse veselo, zato ne pozabite sodelovati na našem Facebook in Instagram nagradnem natečaju, kjer bomo enega srečneža nagradili s pravljičnim izletom v praznični Zagreb za dve osebi.

Sodelujete lahko od 1.12. do 11.12.2017.

 

 

 

 

******

 

 

 

 

S komentarjem se strinjate s splošnimi pogoji nagradnega natečaja, ki jih najdete na dnu te objave.

Pravila nagradnega natečaja Z Vandraj na pravljični izlet v pravljično okrašeni Zagreb

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradnem natečaju

I. Organizator nagradnega natečaja
Organizator nagradnega natečaja je Moderna Ventures SA, Via Ronco Nuovo 11b, 6949 Comano.

II. Trajanje nagradnega natečaja
Nagradni natečaj traja od 1. 12. 2017 do 11. 12. 2017.

III. Definicije pojmov
Pravila nagradnega natečaja (v nadaljevanju pravila) definirajo postopke in pogoje, po katerih udeleženec sodeluje v nagradnem natečaju. Veljavna pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni na portalu Vandraj.si ter dostopni na sedežu organizatorja nagradnega natečaja.

IV. Sodelovanje v nagradnem natečaju
V nagradnem natečaju lahko sodeluje vsaka polnoletna fizična oseba, ki je rezident Republike Slovenije in v času trajanja nagradnega natečaja sodeluje v natečaju na dužabnem omrežju Facebook in Instagram po tam navedenih pogojih. V nagradnem natečaju ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju ali soorganizatorju nagradnega natečaja in njihovi družinski člani.

V. Postopek izbora nagrajenca
Nagrajen bo izbran zmagovalec nagradnega natečaja, ki izpolnjuje vse pogoje za sodelovanje. Žrebanje nagrajenaca bo potekalo po zaključku nagradnega natečaja, torej, 11.12. 2017 ob 13.00 v prostorih organizatorja. Žrebanje bo potekalo v navzočnosti tričlanske komisije. Člani komisije so zaposleni v podjetju organizatorja ali soorganizatorja nagradnega natečaja. Zapisnik žrebanja, ki ga pripravi komisija, se hrani pri organizatorju. Odločitev organizatorja nagradnega natečaja o vseh vprašanjih v zvezi z izborom nagrajenca in pravili je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in pritožbe niso možni.

VI. Objava nagrajenca
Rezultati nagradnega natečaja bodo po izvedenem žrebanju objavljeni 11.12.2017 na spletni strani Vandraj.si in Facebook strani Vandraj ter Instagram strani Vandraj.

VII. Nagrada in njen prevzem
Organizator nagradnega natečaja bo po zaključku nagradnega natečaja nagrajencu podelil sledeče nagrade:

1X IZLET V ADVENTNI ZAGREB ZA DVE OSEBI V VREDNOSTI 42 EVROV

Prevzem nagrade in termini izleta se usklajujejo direktno s ponudnikom!

Nagrajenec prevzame nagrado v skladu s pravili, ki veljajo za prevzem. Nagrada ni prenosljiva in ni izplačljiva.

VIII. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

S sodelovanjem v nagradnem natečaju sodelujoči dovoli podjetju Moderna Ventures SA, da se, če je izžreban, njegovi podatki, to so ime, priimek, objavijo na spletni strani Vandraj.si, socialnem omrežji Instagram ter Facebooku. Organizator akcije se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam. Sodelujoči v nagradnem natečaju so seznanjeni in se strinjajo, da organizator in soorganizator nagradnega natečaja njihove posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljuje, da organizator in soorganizator navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabi za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko organizator in soorganizator hrani in obdeluje do prejema pisnega preklica privolitve udeleženca. Posameznik lahko kadar koli zahteva popravek ali izbris podatkov, in sicer pisno na naslov: Moderna Ventures SA, Via Ronco Nuouvo 11b, 6949 Comano, Švica ali Delo d.o.o., Dunajska 5, Ljubljana. Vsak sodelujoči lahko kadar koli pisno zahteva, da organizator nagradnega natečaja v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1). Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

IX. Kršitve pravilnika
Morebitne napake v delu in pri izvedbi akcije bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi navadami. Pri hujši kršitvi tega pravilnika lahko komisija razveljavi del ali celotno akcijo in jo z ustreznimi popravki ponovi. Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti.

X. Pritožbe
Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinja s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z akcijo. Vse pritožbe in reklamacije glede organizacije nagradnega natečaja rešuje organizator nagradnega natečaja. V primeru utemeljenih pritožb se organizator nagradnega natečaja zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem roku in o tem obvestil udeleženca.

XI. Spremembe pravil in pogojev
Organizator nagradnega natečaja lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti. Organizator nagradnega natečaja bo o vseh spremembah in novostih obveščal udeležence z objavami na spletni strani Vandraj.si.

XII. Privolitev sodelujočih
Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradnega natečaja. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z akcijo.

Comano / Ljubljana, 1. december 2017

Leave a Comment

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA VIA FERRUCCIO PELLI 13, 6900 LUGANO, ŠVICA.