Zabavna rešitev, kako med prtljago na letališču takoj prepoznati svoj kovček

Če ste eden tistih popotnikov, ki svojo prtljago pospravi v črn ali rdeč kovček, ki se od sosedovega brez ostrega očesa le s težavo razloči, smo našli precej smešno rešitev.

Pri podjetju Firebox.com namreč lahko naročite prav posebno prevleko za kovček, ki bo poskrbela, da ga s traku za prevzem prtljage zagotovo ne bo vzel nihče drug kot vi – ne pomotoma, niti namenoma. Na njihovi spletni strani namreč lahko naročite personalizirano prevleko, na katero vam natisnejo vaš obraz. Ker pač nič ne vpije “to je moja prtljaga!” glasneje od prtljage, na kateri je natisnjen vaš obraz. Morebitne reklamacije izdelka zaradi unikatne narave produkta žal niso možne.

Prevleke prodajajo v treh različnih velikostih, za najmanjšo boste odšteli 22, za srednjo 28 in za največjo dobrih 33 evrov. Prevleke so narejene iz trpežne mešanice elastana in poliestra, ki bo prevzela tudi vlogo zaščite vašega kovčka, s katerim na letališču zagotovo ne bodo najlepše ravnali.

Če se vam ta zabavna poteza morda zdi preveč norčava, pa Vandraj še vedno prisega na nekoliko manj vpadljiv, a še vedno opazen barvast trakec ali nalepko, ki jo dodate svojemu univerzalnemu kovčku in ga lažje prepoznate z njuno pomočjo.

Foto: Firebox.com, Thinkstock

Leave a Comment

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA VIA FERRUCCIO PELLI 13, 6900 LUGANO, ŠVICA.