48-urna akcija: Darilni boni za prestižne hotele po smešno nizkih cenah!

Poskrbite, da bo vaše darilo letos zares nepozabno! Namesto tradicionalnega darila, raje podarite magično doživetje!

Prihaja praznični december, mesec obdarovanja in veselja. Vsako leto si želimo in se trudimo, da bi svojim najbližjim podarili res popolno darilo, ki bi preseglo vsa njihova pričakovanja. Ker pa so materialne stvari precej bolj na dosegu roke, kot so bile nekoč, so vedno bolj priljubljena unikatna darila, takšna, ki bodo ostala v spominu še vrsto let. Zakaj torej ne bi letos tudi vi poskrbeli, da bo vaše darilo nepozabno? Namesto tradicionalnega darila, tokrat raje podarite magično doživetje in nepozabno izkušnjo!

Kaj predlagamo za nepozabno darilo?

Tudi v letošnjem decembru bo Megabon pripravil več 48-urnih akcij, kjer lahko kupite nepozabno doživetje za svoje najbližje ali pa kar zase! Darilni boni za luksuzne in priznane hotele bodo na voljo po smešno nizkih cenah! 

Bi radi bili o tem obveščeni na vaš elektronski naslov? Prijavite se na Megabon e-novice in bodite med prvimi, ki bodo obveščeni. Prijavite se tukaj.

Kako delujejo 48-urne akcije na Megabonu?

Posamezni hoteli bodo objavljeni samo 48 ur, zato bodite pozorni – če vam je ponudba všeč, nikar ne čakajte, saj takšne več ne bo! Po opravljenem nakupu, na info@megabon.eu pošljete naslov, kamor želite prejeti darilni bon (svojega ali od osebe, ki jo želite presenetiti). Rezervacijo termina v samem hotelu pa lahko prejemnik bona uredi potem, ko prejme darilni bon.

Zakaj po magičnost na Megabon?

Takšnih ponudb ne boste našli nikjer drugje! Luksuzni hoteli, bogate ponudbe in zelo nizke cene! Ob vsej tej ekskluzivnosti pa še čudovito izdelan darilni bon – idealno za božično darilo, kaj pravite?

Samo 48 ur: Hotel Lone 5*, Rovinj – prvič na Megabonu! Izkoristite neponovljivo ceno!

megabon_vandraj

 

 

Spremljajte Megabon za neponovljive ponudbe in nepozabne magične trenutke!

Foto: Shutterstock, Megabon

PREBERITE ŠE: To so terme, ki jih boste zagotovo želeli obiskati z družino

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.