First minute družinske poletne počitnice: sanjski Hotel Marina v Mošćenički Dragi

Kjer se Učka potopi v morje in združi zeleno hribovje z modrim morjem, stoji Hotel Marina v Mošćenički Dragi. S fokusom na družine in z najlepšo plažo v Kvarneju, bo ta hotel idealna izbira za vaš sanjski poletni družinski dopust.

Mošćenička Draga

Mošćenička Draga, malo kvarnersko mestece na mestu, kjer se Učka potopi v morje, se že na prvi pogled zdi kot iz najlepše pravljice. Mnoge zelene potke na eni in dolga prodnata plaža na drugi strani, združijo aktivnosti s počitkom ob morju. Plaža Sipar je ena najlepših v Kvarnerju, dopolnjujejo pa jo še številne majhne, skrite, naravne plaže, ki so daleč stran od gneče in radovednih oči. Hotel Marina. 

Mošćenička Draga bo prepričala tiste goste, ki imajo radi sprostitev in miren dopust. Romantično okolje z belimi barčicami, rdečimi strehami, bogato naravo in kristalno čisto morje, bodo pričarali poletje, ki ga ne boste zlepa pozabili. Hkrati je idealna za tiste, ki si želite aktivnih počitnic. V Mošćenički Dragi je na voljo bogata ponudba, v kateri boste našli pohodništvo, kolesarjenje in kajakaštvo.

Vse pa bodo prepričale pristne lokalne prireditve, kot so ribiški večeri, na katerih tekmujejo posadke tradicionalnih čolnov na jadra in vesla ter kulinarične prireditve, ki so posvečene predvsem kvarnerskim škampom.

Hotel Marina

Hotel Marina v Mošćenički Dragi se nahaja ob morju, v bližini znane dolge prodnate plaže in ponuja izvrstne vsebine, posebej prilagojene družinam. 

Z bogato ponudbo morskih športov in rekreacijskih aktivnosti ponuja zabavo za vsakogar. Najmlajše bosta zabavala Klub Mini in otroško igrišče. Za pobeg od vsakdana in popolno obnovo energije, pa je odraslim na voljo wellness in spa center Five Elements.

Hotel je bil prenovljen leta 2018, ko so obnovili tudi zunanji bazen s prostorom za sončenje in čofotališče za otroke s spremljevalnimi atrakcijami. 

First minute družinske počitnice

Megabon je pripravil odlično ponudbo, ki vključuje:

 • 5x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom (pogled park) za 2 osebi (1 otrok do 13,99 let in 1 otrok do 2,99 let brezplačno)
 • Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)
 • Pijačo iz avtomata ob zajtrku (kava, čaj, sokovi)
 • Pijačo iz avtomata ob večerji (belo in rdeče vino, pivo, voda in sokovi)
 • Uporabo SPA cone (finska savna, infra-rdeča savna, whirlpool za 4 osebe in masažni tuši); za osebe nad 16. letom, glede na razpoložljivost
 • Uporabo notranjega bazena z ogrevano morsko vodo
 • Uporabo ležalnikov ob notranjem bazenu
 • Uporabo fitnessa
 • Uporabo zunanjega bazena s teraso za sončenje in otroškega igrišča z atrakcijami (glede na vremenske razmere)
 • Uporabo ležalnikov na hotelskem zunanjem bazenu in hotelski terasi za sončenje (glede na vremenske razmere in razpoložljivost)
 • Palice za nordijsko hojo (glede na razpoložljivost)
 • Otroški komplet in otroško posteljico (na zahtevo)

Za odlično first minute ponudbo za družinske poletne počitnice v Hotelu Marina sledite TEJ povezavi

Preverite še več ponudbe za first minute poletne počitnice TUKAJ.

 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Ideja za poletni oddih: Izberite med dvema hoteloma v razkošni Opatiji

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.