Na vratolomne vlakce v Gardaland in čudovit oddih ob Gardsko jezero!

Že veste, kje boste preživeli počitnice?

Za vas imamo danes nekoliko bolj adrenalinski predlog. Slabe štiri ure stran od Ljubljane, ob največjem italijanskem jezeru leži obljubljena dežela vseh otrok in tistih, ki so mladi po srcu. Gardaland! In zakaj se ne bi to pomlad, ki bi jo sicer že brez težav oklicali za poletje, odpeljali prav tja?

Razlogov “za” je seveda več, zabava je zagotovljena in tudi, če niste adrenalinski pustolovec, boste v najbolj priljubljenem adrenalinskem parku v Italiji našli nekaj zase. Od pravljičnega drevesa, ki pripoveduje zgodbe, do vratolomnih vlakcev smrti in vodnih atrakcij, Gardaland poskrbi za prav vse generacijske skupine in navdušeni bodo tako otroci, kot njihove babice.

Za vas smo poiskali nadvse ugodno nočitev! Štiri osebe lahko tik ob Gardskem jezeru prenočijo tri noči za le 120 evrov! Kliknite tukaj in rezervirajte zadnje proste termine!

Gardaland deluje že od leta 1975 ter je bil leta 2005 uvrščen med pet najboljših zabaviščnih parkov na svetu po Forbsovi lestvici. Razprostira se na dobrih 400 tisoč kvadratnih metrih, kjer je razporejenih 33 atrakcij. Park letno obišče tri milijone obiskovalcev vseh starosti.

Pomlad je za obisk primerna predvsem zaradi (občutno) krajših čakalnih vrst pred atrakcijami, vreme pa je že dovolj toplo, da vas ne bo zeblo na vlakcih smrti. 

Najbolj pogumni avanturisti bodo seveda sedli na Blue Tornado, ki mu v zadnjih letih konkurirajo tudi vratolomni Raptor in na glavo obrnjena Sequoia, za najmlajše pa je poskrbljeno v prav posebnem delu Gardalanda, kjer so vse atrakcije prilagojene malim raziskovalcem ter so primerne tudi za najbolj “prestrašene” starše.

Gardaland zagotavlja zabavne počitnice, o katerih bodo otroci govorili še dolgo časa, poleg zabaviščnega parka pa lahko obiščete tudi bližnji safari, vodni park in svet filmov. Za sprostitev po zabavi pa priporočamo kopanje v Gardskem jezeru in obisk sosednjih mest.

gardaland_shutterstock_234246658

gardaland_shutterstock_382726576

gardaland_shutterstock_419780173

Foto: Shutterstock

Preberite še:

https://www.vandraj.si/11-dejstev-o-londonu-ki-jih-skoraj-zagotovo-ne-poznate/

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.