Ideja za izlet: Istralandia, najzabavnejši vodni park na Hrvaškem

V Istri, v bližini Poreča in Umaga, se na 80 tisoč kvadratnih metrih razprostira ogromen vodni park, kjer bo vsak član družine prišel na svoj račun. Istralandia zajema 4,5 tisoč kvadratnih metrov vodnih površin in skrbi tako za tiste, ki so željni adrenalina, kot tiste, ki si želijo bolj umirjene vodne zabave.

Odkrijte najbolj zabavno vodo v Istri – Aquapark Istralandia! Prepustite se doživetjem v prvem vodnem parku v Istri, zagotovo boste uživali tako vi kot vaši najmlajši.

Zabava za najmlajše

Najmlajši bodo uživali v bazenu Kids Jumping Pool, ki predstavlja vodno oazo zabave in obilice smeha za otroke vseh starosti. Spray Kids Arena ali z drugimi besedami pisano otroško kraljestvo ponuja zabavo z interaktivnimi škropilniki in igralnico. Otroški velik in plitek bazen je idealen za varno in brezskrbno zabavo otrok vseh starosti. Tudi tukaj otrokom ne bo dolgčas. Uživali bodo v vodnem svetu s številnimi atrakcijami (vodni grad, gusarska ladja, tobogan z več stezami). Posebej priljubljene so igralnice na vodi – žaba, hobotnica in klovn, pod katerimi se tuširajo.

Za starše

V priljubljenem Family Poolu boste s svojimi otroki uživali tudi starši. Prepustite se inovativni tehnologiji vodnih masaž, zaradi prozornih sten je bazen tudi priljubljena točka za fotografiranje. Istralandia pa ponuja še več: Ne spreglejte hidromasažnega bazena, ki je sestavljen iz dveh sklopov, povezanih s slapom. Zgoraj se sprostite na hidromasažnih klopeh in ležiščih, umaknjenimi v zalivčke, na spodnjem nivoju pa boste najbolj uživali plavalci. Za ljubitelje adrenalina je Istralandia pripravila največji bazen z valovi različnih oblik in višine. Dvojni valovi do dva in pol metra višine so idealni za deskanje, bazen pa je primeren tudi za tekmovanja v plavanju.

PRIPOROČAMO: Celodnevna vstopnica za odrasle le 24,5 evra!

Za ljubitelje adrenalina

Istralandia je poskrbela tudi za ljubitelje adrenalina, ki bodo zagotovo prišli na svoj račun. Spustite se po najvišjem toboganu s prostim padom na Hrvaškem, ki meri kar 27m, preizkusite svoj pogum v zaprtem toboganu Black kamikaza, zadržite dih v toboganu Space rocket ali pa se s prijateljem spustite s Flying boats. Hiter srčni utrip zagotovoljen.

Dan v vodnem parku Istralandia

V vodnem parku Istralandia lahko preživite cel dan, saj vam je poleg nore vodne zabave na voljo kar 10 različnih lokalov in restavracij. Ne pozabite na zaščito pred soncem, brisačo in kopalke, vse ostalo pa vas že čaka v vodnem parku Istralandia!

SUPER CENA: Celodnevna vstopnica za odrasle le 24,5 evra!

OBIŠČITE ISTRALANDIO UGODNEJE: Celodnevna vstopnica za odrasle le 24,5 evra!

Foto: Istralandia.hr

PREBERITE ŠE:

Družinski izlet: Na poti na Bled po prizore iz filma Jurski park

 

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.