Ideja za oddih: Z belega snega v vročo savno in nazaj

Zima se je komaj dobro začela, nova pošiljka snega je na poti in zdaj je idealen čas, da si rezervirate vikend oddih v romantični koči, obkroženi z gozdom, kjer ne bo manjkalo ne sneženih radosti, ne vroče sprostitve v savni.

Snežna pravljica v osrčju Pokljuške planote

Hotel Jelka na Pokljuki leži v osrčju Pokljuške planote, v mirnem in tihem okolju Triglavskega narodnega parka. V hotelu bodo poskrbeli za prijetno in udobno namestitev, lokacija pa ponuja neskončne možnosti zimskih aktivnosti. Lahko tečete na smučeh, se sankate, ali pa se preprosto sprehajate po zimski pravljici.

Pokljuka je 20 km dolga in 18 km široka alpska planota med Bledom in Bohinjom, ki vas bo očarala znova in znova. Pokrita je s smrekovim gozdom in pašniki. Dviga se med 1100 in 1400 m nadmorske višine in je prekrita s pastirskimi kočicami. Vsak sprehod, vsaka aktivnost, vsak razgled bo zgodba zase. Zadihali boste lahko s celimi pljuči in uživali v zimi v vsej njenem čaru. Ko se boste v hotel Jelka vrnili, pa vas čaka še pika na i.

Toplo udobje v lesenih sobah

Sobe hotela Jelka so takšne, kot si jih v zimski idili sredi gozda najbolj želimo – ovite v les. Dovolj so velike, da lahko v njih bivate skupaj z otroki. V hotelu se trudijo, da bi vrednote narave prenesli tudi na naše najmlajše, zato za njih pripravljajo različne delavnice in animacije.

Ne glede na to ali raje uživate na toplem, s knjigo v roki, ali se podajate po belih strminah, hotel Jelka bo idelano domovanje za oboje. Svoje smuči in sanke boste lahko spravili v posebno temu namenjeno sobo, vsi tisti, ki ste raje na toplem, pa boste lahko uživali v savnah. Za svojo sprostitev boste lahko izbirali med med finsko in infrardečo savno. Ponudba spodaj že vključuje eno uro savnanja!

Na cedilu pa vas ne bodo pustili niti kulinarično.

Zima se je komaj začela in čas je, da našišete svojo zimsko pravljico! Solo, v dvoje ali z družino!

Odlična ponudba samo naslednjedva vikenda! Rezervirajte sobo v hotelu Jelka na Pokljuki ta ali naslednji vikend in si zagotovite noro ceno. Preverite TUKAJ. 

 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Kakšna bodo potovanja v 2022? Dražja, manj dostopna, drugačna?

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.