Petzvezdični luksuz v Crikvenici: Samo naslednjih 72 ur po akcijski ceni!

Ste za luksuzno razvajanje v čudovitem petzvezdničnem hotelu ob morju? Naslednjih 72 ur (do 24. 5. do 10.00) si ga lahko privoščite po akcijski ceni!

Utrip očarljivega mesta tik ob sinje modrem morju

Zgodovinski hotel Miramare je bil zgrajen leta 1906 in predstavlja kulturno dediščino očarljive in priljubljene Crikvenice. Stoji tik ob plaži, v središču mesta, kar njegovim gostom daje vse vrste prednosti. Do morja in popolne sprostitve je le nekaj korakov, hkrati pa je ob potopu v modro morje ves čas čutiti zgodovinsko bogat utrip mesta.

100 let tradicije gostoljubja

Hotel Miramare vas bo na vsakem koraku opomnil, da ni novinec v turizmu. V vseh sobah, v jedilnici, na bazenih, v spa coni in celo na hodnikih, boste čutili gracioznost arhitekture in srce gostoljubja, ki na tem mestu vlada že celo stoletje.

V jedilnici boste lahko čutili, vohali in okusili Mediteran. Z velikim spoštovanjem do hrane, vam bodo pripravili jedi iz sezonskih, lokalnih sestavin. Vaši čuti bodo navdušeni. V šik hotelski kavarni se boste lahko predali užitku ob najboljši italijanski skodelici kave in vrhunski tortici.

Bazeni, savne in Spa salon za piko na i

Namen oddiha je, da se pustite razvajati in si napolnite baterije. Kot prerojeni se boste počutili tudi že po obisku hotelskega notranjega bazena, s katerega lahko uživate v širokih razgledih na morje. Še bolj se boste sprostili v sprostitveni coni, kjer boste lahko uživali v finski ali turški savni in v hidromasažnem jacuzziju.

Če ste že na luksuznem oddihu, si morate privoščiti razvajanje v hotelskem Spa centru. Na izbiro imate številne tretmaje, med katerimi izberete idealnega zase in se prepustite strokovnjakom, ki vam bodo pomagali najti občutek popolne zen sprostitve telesa in duha.

Za ugodnejši luksuzen oddih v hotelu Miramare sledite TEJ POVEZAVI.
Na voljo samo naslednjih 72 ur!

Foto: Megabon

PREBERITE TUDI: Vandraj podarja: Vikend paket v Budimpešti za 2

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.