72-urna akcija: Luksuzno 5* wellness razvajanje v Rogaški Slatini

Rogaška Slatina, natančneje Atlantida Boutique Hotel 5*, vabi na luksuzen wellness oddih za dva. Samo 72 ur po ugodni ceni.

Rogaška Slatina je slovensko naravno zdravilišče z bogato tradicijo. Ponaša se s kar štiristoletno tradicijo, z zdravilnimi vrelci v svetu poznane in priznane mineralne vode Donat Mg, z vrhunskim medicinskim centrom ter s čistim naravnim okoljem. Lahko se podate v njeno naravo in zadihate s polnimi pljuči, lahko raziskujete lokalno kulinariko in žlahtna vina iz okoliških gričev, lahko se sprehodite skozi prestižne oblike ročno pihanega kristala ali v toplih poletnih večerih prisluhnete opojnim koncertom na prostem. 

Luksuz za 2 v Atlantida Boutique Hotelu, Rogaška Slatina

Umaknite se vsakodnevnemu stresu in uživajte v popolni zasebnosti. Poskrbite za svoje zdravje in se prepustite novim doživetjem. Razvajajte se z zdravilno mineralno vodo, vrhunsko kulinariko, wellnessom, športom in čudovito naravo. Zveni božansko, kajne? Atlantida Boutique Hotel 5* ponuja luksuzne dvoposteljne sobe in apartmaje z nadstandardno opremo, bar v hotelskem preddverju, glavno restavracijo, klub in restavracijo A la carte, ogrevan notranji bazen z whirlpoolom in oazo savn, Wellness & Spa center s solno sobo ter dvorano za fitness.

Romantično razvajanje v Wellness in Spa centru

Predajte se užitkom wellness centra in se razvajajte v finski in turški savni, v solni sobi ter v prijetnih in mirnih kotičkih za masaže ter nego telesa in obraza. Uživajte v notranjem ogrevanem bazenu s čudovitim razgledom na okolico z gozdovi. Za odlično počutje pa bo poskrbljeno tudi v Oazi savn ter na notranjih in zunanjih prostorih, ki so namenjeni sproščanju in uživanju. Solna soba vam bo pričarala morje v malem. Med solno terapijo se izvaja tudi barvna terapija, med katero lahko poslušate pomirjajočo glasbo, meditirate, berete ali se pogovarjate.

Počutite se spočiti in pomirjeni! Atlantida Boutique Hotel ponuja tudi vrsto različnih masaž (od klasične, refleksne do Thai arome), pri katerih se uporabljajo naravna eterična olja. Predramite svoje čute s sprostitvenim vonjem sivke, oljk ter ostalih omamnih dišavnic!  

Odlično ponudbo za luksuzen vikend v dvoje v Rogaški Slatini najdeta TUKAJ

Dodatne ideje za zmenek v Rogaški Slatini (Rogaška Slatina)

  1. Podajta se po Rogaški vinski cesti in obiščita številne vinske kleti. Izkušeni vinski svetovalci in degustatorji vama bodo predstavili bogastvo okusov vin, ki jih pridelujejo na tem območju.
  2. Obiščita Juneževo domačijo. Za vaju bodo obudili stare navade in vama postregli s pristnimi dobrotami iz domače krušne peči.
  3. Sprehodita se po krajinskem parku Boč. Zaradi enkratnosti, pestrosti in množice naravnih vrednot je širše območje vrha Boča zavarovano kot krajinski park, velika večina pa spada pod evropsko ekološko omrežje NATURA 2000.
  4. Raziščita Kozjanski park! Prepletanje treh naravnih in kulturnih pokrajinskih vzorcev mu daje svoj pečat in ne imenujejo ga zaman “pokrajina tisočerih obrazov”.
  5. Obiščita steklarno Rogaška. Ena najkakovostnejših izdelovalcev kristala na svetu nosi bogato zapuščino prednikov iz tega območja. Izdelki so še vedno ročno narejeni, mojstrom steklarjem pa pri tem pomaga najsodobnejša tehnologija. Na turistični poti bosta spoznala vse zanimive faze proizvodnje – od pihanja stekla do končnega pakiranja.
  6. Pijta iz izvira Donata Mg. Na svetu je veliko naravnih mineralnih vod z ugodnimi učinki na zdravje, vendar je Donat Mg po svoji sestavi edinstvena naravna mineralna voda, ki jo lahko pijemo vse življenje.
  7. Rogaška Slatina je že stoletje svetovno poznana tudi po Kristalni dvorani v Grand Hotelu Rogaška. Prvotna dvorana je bila zgrajena v prvi polovici 19-tega stoletja med prenovo Zdraviliškega doma. Opremljena je bila s čudovitimi Beneškimi lestenci, neprecenljivimi slikami in impresivnimi marmornatimi stebri. Poimenovali so jo Ferdinandova dvorana. Takoj po odprtju je gostila znana imena: obisk cesarja Ferdinanda, leta 1846 nastop svetovno znanega pianista Franza Liszta … Očarala je pa tudi še enega cesarja, Franza Josepha I., ki je v Kristalni dvorani leta 1910 praznoval tudi svoj rojstni dan.

Odlično ponudbo za luksuzen vikend v dvoje v Rogaški Slatini najdeta TUKAJ

PREBERITE ŠE: Za hedoniste: romantična cesta med vinogradi v obliki srca

Foto: Megabon

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.