Božični prazniki so lahko tudi drugačni. Recimo med termalnimi mehurčki, kjer bomo poskrbeli za svoje telo in se izognili preobilnim večerjam v družbi sorodnikov.

Privoščita si razvajanje v enem najlepših hotelov pri nas, v osrčju Rogaške Slatine, kjer elegantno opremljene sobe in suite ohranjajo zgodovinski pridih in predstavljajo zatočišče miru in sprostitve. Razkošen hotel Grand hotel Rogaška, ki deluje kot kakšen dvorec, je vse, kar bi si lahko v pravljičnem decembru zaželeli, če pa se bomo ob bivanju še namakali v bazenih z zdravilno močjo in uživali odlično kulinariko v restavraciji hotela ni izgovorov, da se ne bi počutili odlično.

terme_manjsa

MEGABON priporoča // Božič v termah, Grand hotel Rogaška, 2 nočitvi za 2 osebi – 159 evrov

Za dobro počutje bodo poskrbeli v wellness centru hotela. Wellness programi so namenjeni sproščujočemu bivanju ob ponudbi več različnih masaž in kopeli, obenem pa poskrbijo še za uravnoteženo in zdravo prehrano. Tako bomo poskrbeli za psihično, fizično in duhovno ravnotežje in obenem oddih od norosti vsakdanjika. V wellnessu namreč ni motenj zunanjega sveta, ne občutimo decembrske evforije in prav nobenemu se ne mudi po zadnjih opravkih.

gh_rogaska-115

Če se spogledujte z idejo, da bi letošnje praznike preživeli drugače, preverite odlično ponudbo.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.