Ideja za oddih: Razkošje v Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Če si želite razkošnih počitnic, kjer vam ne bo treba skrbeti za popolnoma nič, je Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa prava namestitev za vas. Tik ob morju, s hidrotermalno cono z bazeni, luksuznimi storitvami in restavracijo z Michelinovo zvezdico, bo navdušil hedoniste, ki si želijo popolne sprostitve telesa in duše.

Razkošje hotela Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa bo poskrbelo za najzahtevnejše goste. Nahaja se na jadranski obali, med obalnimi mesti, živahno Reko in sproščujočo Opatijo. Ponaša se s petimi zvezdicami in je odlična izbira za zahtevne goste. 

Privoščite si kakovosten spanec s pogledom na morje

Nobeno razkošje ni popolno, če niso popolne sobe, v katerih spimo. Čistoča, oprema, prostornost in balkon s pogledom na morje vas bodo očarali. Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa leži tik ob morju in ima lastno plažo. Sobe za goste so prostorne in moderno urejene. Vse sobe gledajo na morje in pričarajo posebno izkušnjo, ne glede na to, ali potujete v paru ali z družino. 

Potopite se v Eforea Spa center na kar treh nadstropjih

Sproščanje telesa in duše je ritual, ki človeštvo spremlja že tisočletja. V Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa se kar čez tri nadstropja v ta namen razteza Eforea Spa center. Ne glede na to, ali bi se raje potopili v bazene s hidrotermalno vodo, uživali v himalajski solni sobi ali svoje telo razgibali na vrhunskih najsodobnejših fitness napravah, za vaše telo bodo zagotovo poskrbeli.

Privoščite si antistresno masažo, savnanje ali poskrbite za zelo zasluženi manikuro in pedikuro. Ne pozabite na kakšno dobro knjigo ali pa se preprosto prepustite neskončni modrini, ki jo boste lahko občudovali iz ležalnika v počivalnici. Počitnice z velikim P bodo poskrbele, da se odklopite, prepustite izkušenim rokam strokovnjakov in si naberete novih moči za konec leta, ki je pred vami. 

Razvajajte svoje brbončice s krožniki nagrajenimi z Michelinovo zvezdico

V hotelu je na voljo več odličnih restavracij, za posebno doživetje pa poskrbijo v restavraciji Nebo, ki se nahaja na sami strehi in nudi neverjetne razglede na morje. Odkrijte nove vrhunce hrvaške gastronomije pod vodstvom kuharskega mojstra Denija Srdoča. Pristni okusi hrvaške kulinarike in dihjemajoči morski razgledi so restavraciji prinesli Michelinovo zvezdico.

Vaše brbončice prepustite razvajanju s skrbno pripravljenim jedilnikom in z lokalnimi vini. Po večerji pa si za piko na i v lounge-u privoščite poseben koktejl.

Zbistrite svoje misli na sprehodih ob morju ali po čudovitem parku

Poleg sprehodov ob morju, po mirni Opatiji in živahni Reki, lahko svoje misli zbistrite tudi s sprehodi po parkih. Hotel obdajajta Narodni park Risnjak in Naravni park Učka. 

V Naravnem parku Učka se lahko povzpnete na najvišji vrh Istre, Vojak, s katerega se ponuja brezkončen pogled na Istro, Kvarnerske otoke, Alpe ter celo Benetke.

 Izkoristite ugodno ponudbo, ki sta jo pripravila Megabon in Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa

Izkoristite posebno akcijsko ponudbo na Megabonu, ki
velja samo za rezervacije do 21.1.2024! 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: 5 TOP idej za nepozabne zimske počitnice 2024

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.