September na Pagu: Šimuni in ugodna nočitev v mobilni hiški

Že poznate Camping Village Šimuni 4*? Kamp se nahaja na sredini otoka Pag, v smeri proti Novalji, le kilometer stran od ribiške vasice Šimuni. Tu lahko uživate na 4 kilometre dolgi plaži v kampu Šimuni, ki je peščena in prodnata, ob njej pa boste našli tudi senco.

Na južni strani otoka Pag leži Camping Village Šimuni, obdan z borovci in cvetovi oleandra, ki je eden od najdejavnejših kampov na Hrvaškem. Če ste eni tistih, ki na dopust odhajajo po glavni turistični sezoni, pa vas razveselimo z odlično ceno v terminih druge polovice meseca septembra! (Več TUKAJ).

Camping Village Šimuni – z ene strani obdan z modrim Jadranskim morjem, z druge pa z zelenjem borovih gozdov, vam bo na najzabavnejši način odkril vse čare kampiranja na Pagu, najmanj običajnem hrvaškem otoku, na katerem rastejo najstarejše oljke na svetu. Tu vas bodo pričakale salve smeha in obilo veselja ter dobrega razpoloženja.

Mobilne hiške, ki sprejmejo do 6 oseb

Prostorne in udobne mobilne hiške Sunset (39 m2) imajo eno spalnico z zakonsko posteljo in dve sobi z dvema ločenima posteljama. Pa tudi opremljeno dnevno sobo, kuhinjo in dve kopalnici. Pred hiško je tudi prostorna terasa z vrtno garnituro. Parkirno mesto je v bližini, za en avto na hiško brezplačno. Dobite tudi posteljnino in brisače, v ceni pa je vključen tudi odličen zajtrk!

Kamp, kjer imajo vse, kar potrebujete (in tudi vse, česar do zdaj niste)

Kamp ponuja več restavracij in barov, trgovine, urejena igrišča za odbojko na mivki, igrišče za tenis, badminton, košarko, rokomet, mali nogomet, namizni tenis in plezalno steno. Vsak dan potekajo vodene vadbe aerobike in vodne aerobike. Imajo pa tudi potapljaški center.

Več o septembrskem oddihu v mobilnih hiškah na Pagu preverite v ponudbi – TUKAJ!

Raj za otroke

Čez dan v kampu za otroke organizirajo različne animacije, zvečer pa mini disko. Novost je otroška igralnica, kjer tik ob morju omogočajo igranje otrokom tudi v času, ko je zunaj slabše vreme.

Raziščite ta poseben otok!

V kampu lahko najamete tudi kolo, motor ali štirikolesnik. Naj se raziskovanje začne!

Septembrski oddih v mobilnih hiškah na Pagu! Več o ponudbi – TUKAJ!

FOTO: Shutterstock, Megabon

PREBERITE ŠE: Ideja za podaljšanje poletja: Oddih na Murterju

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.