Šibenik: Prestižen oddih v dizajnerskem hotelu v srcu Dalmacije po top ceni

Kako dobro poznate Šibenik? V tem dalmatinskem biseru najdete številne obiska vredne točke, mi pa smo ujeli tudi odlično ponudbo za oddih v dizajnersko zasnovanem luksuznem hotelu, ki leži tik ob morju.

Šibenik je najstarejše avtohtono obalno mesto na Jadranu, v katerem najdete tudi največje staro mestno jedro na Hrvaškem. Obkroženo je s štirimi slikovitimi in elegantnimi trdnjavami, za obzidjem pa vas bodo presenetile številne zelo stare cerkve in šarmantne kamnite ozke ulice z več tistoči stopnicami. Prava arhitekturna mojstrovina je tudi Šibeniška katedrala, ki je pod zaščito Unesco.

Šibenik in njegova dih jemajoča okolica

Celotna okolica Šibenika se ponaša s čudovitimi lepotami narave. Z morja ga obkroža Nacionalni park Kornati. Šibeniški arhipelag obsega 249 slikovitih otokov, od katerih je le šest naseljenih. Na kopnem pa ga obkroža Nacionalni park Krka. Reka Krka je v svojem 75 km dolgem kanjonu ustvarila park, ki je res vreden ogleda. Slovi po mogočnih slapovih ter čudovitem jezeru z otokom Visovac. Najosupljivejša atrakcija parka je Skradinski bug, naravno nastali bazen s slapovi, ki velja za enega najlepših v Evropi.

Prestižen oddih v dizajnerskem hotelu ob morju po odlični ceni

D-Resort Šibenik (klik) je dizajnersko zasnovan luksuzen hotel, ki se popolnoma zlije s čudovito okolico dalmatinske obale. V zanimivi polkrožni obliki, ki predstavja polotok na katerem stoji, daje vtis nepričakovanega, a izjemno očarljivega prepleta tradicionalnega starega sveta z elegantnim in sodobnim. Hotel je del nagrajene marine za super jahte D-Marin Mandalina, ki gleda na čudovito mesto Šibenik.

V hotelu se lahko prepustite wellness in kulinaričnemu razvajanju ali pa izkoristite oddih za aktivnosti ob morju. D-Resort Šibenik bo poskrbel za najbolj zahtevne goste, ki od oddiha pričakujejo največ. Soba Superior ima čudovit panoramski pogled na mesto in morje. Pri dekoraciji je bila pozornost namenjena detajlom. V sobi vas pričaka pijača dobrodošlice, dan lahko začnete ob odličnem samopostrežnem zajtrku in ga nadaljujete v wellnessu, omogočajo pa tudi zgodnjo ter pozno odjavo!

Odlično Megabon ponudbo za dve nočitvi z zajtrkom v D-Resort Šibenik najdete tukaj – KLIK.

FOTO: Megabon

PREBERITE ŠE: 5 super idej za krompirjeve počitnice (pohitite, ker se nastanitve hitro polnijo!)

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.