Ste za sanjske počitnice v Dalmaciji? (odlična ponudba za 5 noči)

Nič ne prekaša poletnih počitnic v Dalmaciji. Čisto morje, vonj po oljkah in umirjen ritem bodo poskrbeli za popoln oddih. Našli smo super ponudbo za Hotel Rotondo v vasici Seget Donji, kjer boste po izjemni ceni uživali kar 5 dni.

Ob kristalno čisti jadranski obali, z 2700 sončnimi urami na leto, stoji Hotel Rotondo, očarljiv družinski hotel s 4 *. Blizu Trogirja, natančneje v Segetu Donjem, obdan z bogato kulturno dediščino, je idealen kraj za vas. 

Mala ribiška vasica

Seget Donji, mala obmorska vasica v bližini Trogirja in nedaleč od Splita, nudi številne kulturne in naravne znamenitosti. Stare kamnite koče so večinoma prenovljene in nudijo prijetno ohladitev po dolgih sončnih dneh.

Malo staro pristanišče je danes prostor, ki ga lokalni ribiči izkoriščajo kot izhodišče za ribolov. V pristanišču lahko opazujete, kako se ribiške ladje vračajo z ulovom, ki vam bo kmalu na voljo v eni od številnih vaških restavracij oz. konob.

Hotel Rotondo v Segetu Donjem je odlična izhodiščna točka za izlete po Dalmaciji

Proti zahodu, mimo dvorca, vas dolga pešpot vodi do številnih peščenih in kamenih plaž. Vsak dan iz pristanišča pelje več čolnov na priljubljene lokacije po Dalmaciji. Obiščete lahko Trogir, Split, Drvenik Mali in Drvenik Veliki.

Seget Donji se razvija v lepo turistično vas, namenjeno tistim, ki si od čistega morja, sonca in dalmatinske kuhinje želijo še več.

Kaj lahko v Segetu Donjem doživite brezplačno? 

  • sprehodite se po dolgi pešpoti ob obali
  • obiščete cerkev Sv Ilije na vzpetini nad Segetom
  • uživate na plaži in soncu
  • sprehodite se do nasadov oljk in vinogradov okoli vasi

5 noči za dve osebi z vključenim polpenzionom (+ otrok gratis)

Hotel Rotondo je očarljiv družinski hotel s 4*. Ime je dobil po Jakovu Rotondu, trogirskemu plemiču, ki je na tem mestu zgradil graščino okoli katere se je razvila vas. 

Znan je po odlični hrani, lepih sobah in spa & wellness storitvah. Na voljo vam je brezplačno parkirišče, 1 otrok do 12. leta z vami biva brezplačno.

Ponudbo Hotela Rotondo za 2 osebi za 5 noči z vključenim polpenzionom (+ otrok gratis) po ugodni ceni si poglejte TUKAJ

Ponudbo za Hotel Rotondo za 2 osebi za 5 noči z vključenim polpenzionom (+ otrok gratis) po ugodni ceni si poglejte TUKAJ

PREBERITE ŠE: Dubrovnik po ceni, ki smo jo pred leti le sanjali 

Foto: Megabon

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.