Ideja za oddih: Družinski dopust v večkrat nagrajenem ekološkem resortu

Samo tole bomo rekli: peščena plaža in jadransko morje. In mini golf. In ogrevani bazeni. In igrišča. In animacija. In …

Večkrat nagrajen Zaton Holiday Resort

Vse se začne z 1,5 km dolgo, večinoma peščeno, plažo. Nadaljuje se s čistim morjem v središču čudovitega Jadrana. To dopolnijo vrhunski apartmaji. In vse to je šele začetek. Ko pridemo do ogrevanih bazenov in količine aktivnosti, hitro ugotovimo, da je Zaton Holiday Resort sanjska destinacija za družinski dopust.

Zaton Holiday Resort ni samo odlična izbira za vse, ki obožujete morje in borovce. Je odlična izbira za vse, ki si želite aktivnega dopusta, bogate animacije in kupa atrakcij za otroke.

Idealna destinacija za družine

Poleg uživanja na plaži in ob bazenih najstniki lahko izbirajo med igrami in tekmovanji na bazenu, plaži ter v bližnjih klubih za otroke in najstnike. Medtem ko so otroci zasedeni z zabavnimi aktivnostmi, se starši lahko prepustijo čarom dobre knjige in brezskrbno uživajo v bazenu s pogledom na prečudoviti Jadran.

Otroci se ne bodo mogli upreti otroškim igriščem, igralnicam in programu, ki ga ponuja Zaton. Medtem ko starši sproščeno uživajo ob bazenu, se bodo otroci zelo zabavali. Mini klub, gusarske zabave, iskanje zaklada, sun-mix plesna šola, eko-projekt, teen-turnirji, posebni zabavni prgrami in veliko norih zabavnih iger vam obljubljajo sanjski oddih. 

Apartmaji v dalmatinskem stilu, z ekološko noto

Ne samo, da je Zaton Holiday Resort lepo opremljen, obdan je z živahno, zeleno naravo, s katero se močno ponaša in za katero skrbno skrbi. Vsa infrastruktura je premišljeno umeščena v naravni prostor, resort pa je del eko projekta Zaton – narava s katero rastemo, v katerem skrbi za rastline in živali na območju.

Apartmaji imajo 4* in vso potrebno opremo, vključno s klimo in dostopom do interneta. Poleg redstavracije za penzionske obroke, so v resortu na voljo še pizzerija, dalmatinska konoba, a la carte restavracija, slaščičarna in številni manjši objekti za razne prigrizke in pijače ob bazenih in na plaži.

V Megabonovi odlični ponudbi  boste z najemom apartmaja za 2 odrasla (ali 2 otroka in 2 odrasla), dobili tudi polpenzion in družinsko vstopnico za mini golf. 

Obilica zabave

Raznolika ponudba športov, bazenov, športnih igrišč, iger in turnirjev prispeva k temu, da je Zaton idealen kraj za vse tiste, ki želijo uživati v aktivnem oddihu.

Uživate lahko v smučanju na vodi ali v potapljanju, prav tako pa se v resortu lahko naučite jahati ali streljati. V senci borovega gozda vas pričakuje 2,5 km dolga trim steza, ki vam ponuja idealne pogoje za treninge čez cel dan.

Otroke pričakujejo številne delavnice, mini golf, tečaji…  že sama plaža pa bo poskrbela, da vam niti za sekundo ne bo dolgčas.

Za odlično ponudbo za Zaton Holiday Resort sledite TEJ POVEZAVI. 

 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Top ideja za družinski poletni dopust: Priljubljen, večkrat nagrajen 4* kamp pri Novigradu

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.