O nas

Želimo si čim več odprtih oči, radovednih duš in ljudi, ki vedo, kako uživati življenje. Prav k temu vas bomo navdihovali. S fotografijo, potopisi, kulinaričnimi presežki in zgodbami ljudi, ki so doživeli in videli veliko. Vemo, kdaj je najboljši čas za nakup letalske vozovnice na Bali, kaj početi v Amsterdamu ne glede na letni čas, katero restavracijo obiskati v San Franciscu in kaj vzeti s seboj na treking v Himalajo. Občudujemo in pohajkujemo pa tudi po prelepih kotičkih naše Slovenije, iščemo čudovite oaze na Jadranu, kulinarične pustolovščine v Italiji in športne poti po Avstriji. Hodimo v koraku s časom ter spremljamo novosti doma, pri sosedih in najbolj oddaljenih kotičkih sveta. Smo vaš obvezen postanek pred potovanjem.

Ekipa

Želite oglaševati na Vandraj.si?

Želite navdihniti popotnike, biti del urbane kulture in vaše oglasno sporočilo spremeniti v zgodbo z dolgoročnim oglaševalskim učinkom?

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.