Če iščete idealno počitniško lokacijo ob morju za celotno družino, vam bodo te tri destinacije zagotovo všeč.

Družinske počitnice ob morju so odlična priložnost za sprostitev in povezovanje med člani družine. Čeprav je načrtovanje potovanja lahko stresno, se boste vsi člani družine veselili časa, ki ga boste preživeli skupaj na sončni obali. Sploh, če izberete destinacije, ki vedo točno, kaj potrebujete. Predstavljamo vam tri top destinacije za morje z otroki.

Hotel Lišanj, Novi Vinodolski

Hotel Lišanj je odlična izbira za družine z majhnimi otroki. Ta družinski hotel se nahaja v mirnem okolju, obdanim z zelenjem, medtem ko je morje le nekaj korakov stran. Hotel se specializira za otroško animacijo in vse od prihoda do odhoda se boste počutili zaželene. Za otroke sta na voljo notranje in zunanje otroško igrišče, mini klub in animacijski program. Poleg čudovite plaže, nudi hotel tudi dva notranja bazena, ki ju lahko uporabljate v primeru slabega vremena.

Namestitev ponuja družinske sobe, v vsakem nadstropju je nekaj zanimivih igral, v kavarni pa so na voljo tudi ležalniki za dojenčke. Za otroke je poskrbljeno tudi pri obrokih, saj jim je namenjen cel otroški pult in sladoled, ki si ga lahko pripravijo z dodatki po svojem okusu.

Poglejte ugodno ponudbo za hotel TUKAJ.

Amadria Park Hotel Jure, Šibenik

Amadria Park Hotel Jure je prava oaza za družine, ki želijo kombinirati sproščujoče dni z aktivnostmi v naravi. Hotel se nahaja na obali, ponuja pa tudi notranje in zunanje bazene ter animacijo park za otroke.

Medtem ko se bodo otroci zabavali v mini klubu, se lahko starši sprostijo v wellness centru. Hotel ima tudi lastno igrišče za golf in tenis ter organizira izlete v naravo, kot so kolesarske ture in pohodništvo.

Dalmacija v vsej svoji lepoti, v kombinaciji z bogatim animacijskim programom, je odlična odločitev za morje z otroki.

Poglejte ugodno ponudbo za hotel TUKAJ.

Hotel Pinija, Petrčane

Hotel Pinija se nahaja v slikoviti vasici Petrčane, na pol poti med Zadrom in Ninom. To je idealna lokacija za družine, ki iščejo mirno in sproščujoče okolje ob morju.

Otroci se bodo lahko zabavali na mini klubu ali otroškem igrišču, medtem ko bodo starši uživali na plaži ali v spa centru. Poleg tega hotel organizira tudi različne družinske aktivnosti, kot so vožnje s kajakom ali skupinske igre na plaži.

V sklopu fantastične animacije, po kateri slovijo daleč naokoli, so za velikonočne praznike pripravili tudi plavalno šolo za otroke!

Poglejte ugodno ponudbo TUKAJ.

Še več ponudb za počitnice z otroki najdete na TEJ POVEZAVI (klik).

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: TOP 15 nepozabnih dogodivščin, ki jih morate doživeti to pomlad

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.