Če smo še pred leti na dopustu mrzlično iskali wifi točke, da bi se povezali s svetom, si danes včasih zaželimo le malo miru in odklopa. Imamo idejo, kam vas lahko zanese! Pine Beach Pakoštane – Adriatic Eco Resort je edinstvena namestitev na Hrvaškem, kjer bivate v hiškah iz trsja, ki ležijo v hladu borovega gozda.

Kaj pa september na morju? Če vas kliče dopust, ki je karseda povezan z naravo, priporočamo Pine Beach Pakoštane. Naselje leži 30 kilometrov južno od Zadra, blizu priljubljenega Biograda na moru. Bungalovi so iz naravnih materialov in stojijo ob boroven gozdu, tik ob morju. V comfort različici bungalova imate notranjo osvetlitev, wifi in USB priključek, sicer pa osnovne hišice temeljijo na vračanju k naravi in odklopu od digitalnega sveta v pravem pomenu, torej brez elektrike, vode in drugih zaslonov.

Bungalovi so razporejeni po ograjenem in zaprtem resortu, v katerem je vključena all-inclusive ponudba. Zajtrk, kosilo, večerjo ter vmesne prigrizke in pijačo (brezalkoholno, pivo in vino) vam postrežejo v skupni restavraciji. V naselju pa je tudi 8 blokov skupnih sanitarij.

Kilometer dolga peščena plaža in turkizno morje

Več kot kilometer dolga plaža postopoma prehaja iz skalnate v peščeno in se konča v naravnem peščenem zalivu, ki je za ta del Hrvaške precej edinstven. Droben pesek morje obarva v turkizno modro in ob bungalovih daje občutek, kot da ste na kakšni daljni eksotični destinaciji. Imajo tudi pestro izbiro športnih in zabavnih aktivnosti, na primer vožnjo s kanujem!

Zabava za vso družino

Resort ima tudi odlično ponudbo za najmlajše! Imajo animacijski otroški mini klub in mini disko, v resortu je veliko igral, za najmlajše pa je primeren tudi zaliv, kjer je voda dovolj nizka, da se lahko igrajo v pesku. Vse, kar potrebujete za odklop in regeneracijo na enem mestu!

Odlično ponudbo all-inclusive oddihov v bungalovih v septembru preverite TUKAJ.

FOTO: Megabon, Pine Beach Pakoštane

PREBERITE ŠE: September na Pagu: Šimuni in ugodna nočitev v mobilni hiški

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.