Nore družinske počitnice: Nepozabna dogodivščina v gusarskem zalivu

Pred vami so vedno toplejši dnevi, v katerih boste hrepeneli po kopalkah in vodni osvežitvi. Da bi bila vaša osvežujoča izkušnja še bolj zanimiva, vam priporočamo, da se skupaj z otroki za nekaj dni spremenite v prave gusarje. Za to dogodivščino vam sploh ni potrebno odpotovati daleč!

Edinstvena izkušnja v gusarskem zalivu

Če greste v Terme Čatež z otroki, morate vsaj enkrat preizkusiti edinstvene plavajoče hiške v Gusarskem zalivu. Gusarski zaliv stoji v neposredni bližini poletne in zimske Termalne riviere. Plavajoče hišice na jezeru so zgrajene iz naravnih materialov, s kopnim pa so povezane z lesenim mostom.

V vsaki hiški lahko hkrati biva 5 oseb, ki jim poleg nastanitve pripadajo tudi dnevne karte za vstop v zimsko oz. poletno Termalno riviero. Tam se gusarska pustolovščina nadaljuje v vsej svoji veličini.

Čeprav so hiške pravljične in vzbujajo veliko domišljije, dajejo občutek domačnosti. V hišici se nahaja kuhinjski kotiček (električni štedilnik, manjši hladilnik, posoda, jedilni pribor), jedilni kot, zakonska postelja z dodatnim izvlečnim ležiščem in mansardno pomožno ležišče za dve osebi. Sanitarije so v neposredni bližini v sklopu kampa.

Velika lesena terasa ponuja stik z naravo in zajtrk ter večerjo v idiličnem okolju. Otroci se bodo počutili kot na ladji. Pravljica se čez dan nadaljuje na Termalni rivieri.

Gusarji na poletni Termalni Rivieri

Terme Čatež z otroki pomenijo veliko akcije. Dva vodna termalna parka – zimski in poletni – bosta poskrbela, da zabave ne bo zlepa zmanjkalo. Rivieri sta povezani in do popolnega odprtja poletnega dela, je še možno prosto prehajanje. Na obeh delih je voda topla in polna dogodivščin za male in velike gusarje.

V poletnem delu lahko mali gusarji zaplujejo z gusarsko ladjo in poiščejo gusarski zaklad. Z gusarskega otoka pa lahko odkrijejo tudi ostale vodne atrakcije poletne Termalne riviere – tobogane, počasno reko, otroški vodni park … 

Posebna ponudba

Na Megabonu lahko trenutno najdete izjemno ponudbo za pomladni gusarski oddih. 5 gusarjev bo za vikend v Gusarskem zalivu plačalo že od le 179 evrov. Na voljo so pomladni in poletni termini. Preverite TUKAJ.

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Naj družinska destinacija meseca maja je Crvena Luka Resort!

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.