Oddih v dvoje v Dalmaciji: Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Če iščete naslednji oddih za vaju, predlagamo, da izkusite luksuz v najboljšem 5-zvezdičnem Spa hotelu Falkensteiner na Hrvaškem. Sprostitev na morju je vedno dobra ideja, še posebej, če gre za sončno Dalmacijo, ki privablja tudi jeseni.

Samo za vas smo poiskali ponudbo z najnižjo ceno za wellness romantično uživanje v Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera. Paket vključuje zajtrk, uporabo notranjih bazenov, vstop v wellness (zaprti Thalasso bazen, savne, hammam in soba za sprostitev) ter uporabo fitnessa in dodatne popuste. Ponudbo za oddih med tednom najdete TUKAJ!

Kaj vas še pričakuje?

Zagotovo vas bo očaral panoramski razgled, unikatna arhitektura skupaj z notranjim oblikovanjem ter wellness svet v črno beli kombinaciji. Falkensteiner Hotel & Spa Iadera ponuja oddih v sproščujočem, zasebnem in elegantnem vzdušju. Na 6.000 m² velikem območju z wellnessom, lepotnim salonom, fitnessom in s Spa Acquapura boste zagotovo uživali v 5* sprostitvi. Glede na to, da je hotel od Zadra oddaljen le 12 kilometrov, je to odlična priložnost, da obiščete tudi to priljubljeno dalmatinsko mesto.

Po sprostitvi…

Uživajte v izjemno udobnih sobah s sodobno opremo ali pa se v hotelskih restavracijah prepustite razvajanju z mednarodno, regionalno ter sredozemsko kulinariko. Falkensteiner Hotel & Spa Iadera poleg nepozabnega wellness razvajanja ponuja tudi širok spekter kulinaričnih dobrot, ki vas bodo zagotovo očarale.

P.S. V Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera lahko uživate tudi med vikendom. Izkoristite ekskluzivno ceno za nepozaben vikend oddih v dvoje in izkusite luksuz, ki ga ponuja ta elegantni biser Jadranske obale! Ponudbo za romantično VIKEND uživanje preverite TUKAJ.

Avtor: Lidija KuzmanoviĆ
Foto: Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Preberite še: Najboljše potovanje glede na vaše astrološko znamenje

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.