Oddih v dvoje v Dalmaciji: Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Če iščeta naslednji oddih samo za vaju, predlagamo, da izkusita luksuz v najboljšem 5-zvezdičnem Spa hotelu Falkensteiner na Hrvaškem. Sprostitev na morju je vedno dobra ideja, še posebej, če gre za sončno Dalmacijo.

Samo za vaju smo poiskali ponudbo z najnižjo ceno za wellness romantično uživanje v Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera. Paket vključuje zajtrk, uporabo notranjih bazenov, vstop v wellness (notranji Thalasso bazen, savne, hammam in soba za sprostitev) ter uporabo fitnessa. Ponudbo za oddih najdeta TUKAJ!

Kaj lahko pričakujeta?

Zagotovo vaju bo očaral panoramski razgled, unikatna arhitektura skupaj z notranjim oblikovanjem ter wellness svet v črno beli kombinaciji. Falkensteiner Hotel & Spa Iadera ponuja oddih v sproščujočem, zasebnem in elegantnem vzdušju. Na 6.000 m² velikem območju z wellnessom, lepotnim salonom, fitnessom in s Spa Acquapura bosta zagotovo uživala v 5* sprostitvi. Glede na to, da je hotel od Zadra oddaljen le 12 kilometrov, je to odlična priložnost, da obiščeta tudi to priljubljeno dalmatinsko mesto.

Po sprostitvi…

Uživajta v izjemno udobnih sobah s sodobno opremo ali pa se v hotelskih restavracijah prepustita razvajanju z mednarodno, regionalno ter sredozemsko kulinariko. Falkensteiner Hotel & Spa Iadera poleg nepozabnega wellness razvajanja ponuja tudi širok spekter kulinaričnih dobrot, ki vaju bodo zagotovo očarale.

Foto: Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Preberite še: Slovenski par, ki potuje okoli sveta, dela na poti in je zaradi Tik Toka zaslovel v Savdski Arabiji #INTERVJU

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.