Otok Pag: hotel v Novalji z neskončnim bazenom, o katerem sanjamo

Otok Pag je peti največji hrvaški otok, ima najdaljšo obalo in je eden najbolj priljubljenih med vsemi generacijami pri nas. Otok je znan po gričevnatih pobočjih, ki so ponekod videti, kot da ste pristali na Marsu, prav tako, kot da ste se res znašli tam, pa vas gledajo tudi zvedave ovce, ki jih je na otoku ogromno.

Na otoku sta dve večji mesti, istoimenski Pag in Novalja. Prvega, ki je tudi glavno in največje mesto z istim imenom kot otok, krasi lep stari del s trgom in cerkvijo ter ruševinami samostana. Pag ima bogato zgodovino in je odlično ohranjeno srednjeveško mesto.

Na paški sir in jagnjetino

Otok je znan po čudovitih skrivnih plažah in neraziskanih kotičkih ter odlični hrani. Le kdo ne pozna paškega sira in jagnjetine. Znan je tudi po vinih, ob romantičnih sončnih zahodih pa slovi tudi kot otok zabave.

Liberty Hotel Novalja, razvajanje, kot mu ni para

Letos je v mestu Novalja našo pozornost pritegnil hotel, ki je razdeljen na dva dela. Na hotel Liberty, ki ima 3 zvezdice in Liberty Plaza, ki ima 4 zvezdice. Od plaže Zrče je oddaljen le 3 kilometre, od središča Novalje pa nekaj minut lahkotne hoje po novaljski rivi. Kakšnemu razvajanju se boste prepustili, je odvisno od vas, nas pa je vsekakor očaral tudi hotelski bazen z razgledom na mestno promenado in morje. Izredna lokacija, čudovit razgled, udobna namestitev. Kaj še potrebujete za popoln oddih?

Odlično ponudbo za oddih v Liberty Hotelu Novalja na Pagu najdete TUKAJ. 

Hotel Liberty (klik na ponudbo) se nahaja v parku, ima lastno plažo v središču mesta in zasebne ležalnike ob edinstvenem “neskončnem bazenu”. Čeprav leži na najbolj prometni lokaciji v mestu, z restavracijami, trgovinami, parkirišči in neposredno na mestni promenadi, vseeno zagotavljaja popolno zasebnost v središču najbolj dinamičnega in zabavnega mesta na jadranski obali.

Hotel ima 138 namestitvenih enot, iz vseh se razprostira pogled na morje in bazene oziroma park. V sklopu objekta so a la carte restavracija, zasebna plaža in brezplačen Wi-Fi. Hotel Liberty vam bo postregel z udobnostjo in počitkom, prijazno osebje pa vam bo ustreglo na najboljši možen način.

Otok Pag: Od Šimunov do Ručice

Česa ne smete zamuditi? Plaža Šimuni slovi po kristalno čisti vodi, beach barih in priljubljenem kampu. Ena tistih, kjer se bo v vas prebudil raziskovalni duh, pa je plaža Ručica, obdana s skalovjem in turkiznim morjem. Če vas zanima, od kod prihaja paški sir, priporočamo ogled sirarne Gligora. V mestu Lun pa si lahko ogledate nasade oljk, kjer rastejo tudi več kot 6 tisoč let stara drevesa!

Otok Pag pa je med mladimi precej priljubljen tudi zaradi plaže Zrče, ki je polna barov in klubov, ki so zadnje leto sicer nekoliko manj glasni in polni, a življenje se vrača tudi tja.

Odlično ponudbo za oddih v Liberty Hotelu Novalja na Pagu najdete TUKAJ. 

Foto: Megabon/hotel Liberty

PREBERITE ŠE: Križarjenje po severnem Jadranu: Reka – Cres – Mali Lošinj – Pag – Rab – Goli otok – Krk

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.