Samo za odrasle: Na počitnice brez otrok v adults only hotel!

Če se odpravljate na oddih s svojo boljšo polovico, ste na pravem mestu. Skupaj lahko preverita ponudbe za oddih v adults only hotelih (KLIK), ki v zadnjem času postajajo vedno bolj priljubljeni.

Neverjetna izkušnja, čudovite plaže, sonce in zabava. Sproščanje na ležalnikih poleg zunanjega bazena, romantičen sprehod ali izlet s kolesom, vožnja z ladjo do samotnih romantičnih plaž in zalivov. Zvečer pa uživanje v živi glasbi ob srkanju gin tonika na hotelski terasi, živahno nočno življenje.

Posebno vzdušje za dobro počutje

Ste se tokrat odločili, da na potovanje ne vzamete otrok (če jih imate)? Ali pa si želite počitnic v hotelu, kjer boste imeli mir in se boste lahko prepustili spokojni tišini? Ste naveličani škropljenja vode povsod okoli in v bazenu zaradi skakanja otrok? Si želite iti na počitnice ne da bi vas skrbelo, ali bo vaš otrok divjal okoli bazena in na različnih igralih, vi pa ste vseskozi na preži, da se ne bi poškodoval? Vašo oazo miru predstavlja branje časopisa, dobre knjige, reševanje križank, sončenje na ležalniku? Imate dovolj družinskih plaž, polnih navdušenih otrok, ki komaj čakajo, da se zapodijo v morje, igrajo na otroških igralih in v peskovnikih? Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno, potem je to znak, da potrebujete oddih v kakšnem izmed adults only hotelov (PREVERITE PONUDBE).

Romantična avantura

Začetek dneva z okusnim zajtrkom v dvoje, nato nemotena rekreacija na različnih športnih vsebinah, prepuščanje sončnim žarkom ob bazenu ali na plaži, popoldanski počitek, romantična večerja v soju sveč, raznolika izbira pijač ter uživanje v nočnem življenju. Ali navezovanje stikov z drugimi odraslimi dopustniki? Počitnice brez otrok so zagotovo lahko zelo sproščene.

In da ne bo pomote, vsi gremo radi na počitnice z otroki, vendar si je kdaj pa kdaj potrebno privoščiti oddih brez njih ter uživati v samoti, miru in tišini. Sami s seboj ali s svojo boljšo polovico.

P.s. Za bivanje v adults only hotelih (VEČ TUKAJ) morate imeti vsaj 18 let!

Foto: Shutterstock

PREBERITE ŠE: Slovenski skriti biseri, s katerimi boste očarali prijatelje iz tujine

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.