Tako je videti dopust v mobilnih hiškah z lastnim masažnim bazenom

Še vedno brez ideje za letošnji dopust blizu morja? Kamp Elements Selce ljubiteljem narave ponuja uživanje v naravnih elementih priljubljene riviere Crikvenica. Imajo pa tudi biodizajn bazen!

Kam na oddih? Selce so turistični in zdraviliški (k)raj z manjšim pristaniščem, primorsko arhitekturo in moderno urejenimi peščenimi plažami. Selce so z obalno promenado povezane s Crikvenico, imajo pa tudi številne trgovine, kavarne in restavracije. Selce upravno spadajo pod mesto Crikvenica in ponujajo šopek biserov, kjer bo vaš dopust resnično imeniten. Našli smo odličen kamp, ki leži zelo blizu plaže, ima pa tudi bazenski kompleks, kot ga še niste videli. Spoznajte Kamp Elements Selce!

Kamp v senci mediteranskih dreves in s pogledom na Krk

Kamp Elements Selce je obdan z bogatim zelenjem in čudovitim razgledom na otok Krk. Je idealna izbira za pare, družine in vse, ki radi uživajo. Nahaja se v senci mediteranskih dreves na površini 8 hektarjev.

Kamp ima 500 urejenih parcel, le nekaj metrov od plaže. Vse parcele imajo lasten priključek za elektriko, vodo in odtok. Nas pa najbolj navdušujejo mobilne hišice Premium, ki sprejmejo do 5 oseb. Imajo dve spalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico in so klimatizirane. Poseben sladkorček Premium mobilnih hišic pa je zagotovo zasebna masažna kad, ki stoji na pokriti terasi pred vsako mobilno hiško. Nalijte si kozarec svoje najljubše pijače in uživajte v razgledu!

Odlično ponudbo oddihov v mobilni hiški z lastno masažno kadjo najdete TUKAJ.

Biodizajn bazen, kot ga še niste videli

V letu 2020 je ponudbo kampa popestril nov kompleks biodizajn bazenov v dveh kaskadah, obdan z bogatim zelenjem in čudovitim razgledom na otok Krk. Biodizajn bazeni so posebna vrsta plavalnih bazenov, ki združujejo naravne elemente in moderne tehnološke rešitve. Oblikovani so tako, da se organsko zlivajo z naravo in so običajno edinstvnih oblik, ki prinašajo nekaj kreativnosti.

Biodizajn bazeni pogosto vključujejo naravne filtre, kot so peščeni in biološki filtri. To omogoča uporabo manj kemikalij in ustvarja bolj naravno in zdravo plavalno okolje. Biodizajn bazeni so priljubljena izbira za tiste, ki želijo združiti lepoto narave z udobjem in funkcionalnostjo modernih bazenov. Naj se poletje začne!

FOTO: Kamp Elements Selce/Megabon

PREBERITE ŠE: Severna in srednja Dalmacija: Seznam najlepših plaž, ki vas bodo očarale

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.