Hit poletja: napihljivi samorogi, ki so osvojili svet

Plavanje v bazenu je zabavno, še bolj zabavno pa je, če v njem plavajo še napihljivi samorogi in flamingi. Že nekaj časa se na Instagramu blogerke pojavljajo na zlatih labodih in drugih podobnih sanjskih živalih. In kako se je vse začelo?

Podjetje FUNBOY izvira z obale majhnega otoka Aguilla, ki se nahaja nekje med Barbadosom in Portorikom. Njihova misija je zabavati ljudi po vsem svetu ter jim pričarati nepozabne trenutke ob bazenih, seveda pa tudi pomagati pri ustvarjanju carskih Instagram fotografij.

Cena enega FUNBOY-a je malce manj kot 100 evrov, v zameno pa vsak kupljen napihljivček pomaga ljudem v stiski, saj gre del podarjenea denarja v dobrodelne namene.

Zadnja kolekcija poleg vseh barv umetniško potiskanih labodov vključuje tudi napihljivo zasebno letalo, ustnice, hashtag in drugo, na srečo pa dostavljajo tudi v Slovenijo.

Vsem, ki se zdijo FUNBOY-i predragi, pa priporočamo kakšno drugo trendi napihljivo zabavno blazino, kot sta na primer krof ali pa kos pice, ki ju za več kot pol manj denarja dobiš v slovenskih trgovinah.

funboyluftici1

funboyluftici2

funboyluftici3

funboyluftici4

funboyluftici5

funboyluftici7

funboyluftici8

funboyluftici9

funboyluftici10

funboyluftici11

FUNBOY-Private-Jet-Float

Foto: arhiv FUNBOY

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.