London je prestolnica “fine dininga”, saj se ponaša z več kot šestdesetimi restavracijami z vsaj eno Michelinovo zvezdico, ob enem pa je mesto bogato tudi s ponudbo ulične hrane. Pred kratkim sta se brata Galvin, chefa, nagrajena s kar tremi Michelinovimi zvezdicami, odločila združiti oboje ter enega izmed svojih vinskih barov spremenila v gourment bar, kjer strežejo butična lokalna piva in hitro hrano, pripravljeno na chefovski način.

Njun cilj je zvišati nivo ulične prehrane ter odpreti verigo tovrstnih barov z vrhunsko pripravljeno hitro hrano, prvi izmed lokalov, imenovan Galvin HOP, pa že deluje na naslovu 35 Spital Square, London.
V ospredju menija bodo piva, saj si chefa želita nekoč odpreti tudi lastno pivovarno, za katero trenutno še ne najdeta prostora, glavno družbo pa jim bodo na meniju delali hot dogi, ki se bodo potegovali za Michelinove zvezdice.

Foto: Galvin HOP