Posestvo na Škaluc: Razvajanje v pravljični hiški na drevesu

Se želite sprostiti malo drugače? Imate radi mir? Se radi odmaknete od vsakdana? Ste kot otrok sanjali o trenutkih v hiški na drevesu? Če ste na zgornja vprašanja odgovorili pritrdilno, posestvo Na Škaluc ponuja možnost za oddih v objemu miru, daleč od vsakodnevne naglice in hitenja ter možnost za uresničitev otroških sanj.

Ste vajeni klasičnih velnesov? Posestvo Na Škaluc vabi na drugačno izkušnjo. Par korakov od hiške na drevesu čez most stoji lesen velnes. Finska savna v njem se od ostalih savn razlikuje po tem, da jo greje peč na drva. Si predstavljate sproščanje od pritajeni svetlobi plamena? Popoln odklop si lahko privoščite ob prasketanju drv in pogledu skozi panoramsko okno.

Ko imate vročine dovolj, lahko skozi steklena vrata stopite v počivališče in nato na odprto teraso, kjer vas pričaka bazen s prijetno ogreto vodo na 38 °C. V vsem tem lahko uživate ob koncu tedna, če pa vam čas tega ne dopušča, si vzemite prosto nedeljo in se sprostite pred začetkom napornega in delovnega tedna.

Le kdo si v otroštvu ni želel hiške na drevesu? Hišica kot iz pravljice, 6 metrov nad zemljo, vas pričaka na posestvu Na Škaluc. Čisto prava hiška, s stenami, streho, okni in vrati. Ob vstopu v hiško vas bo takoj prevzel blago dišeč vonj eteričnih olj lesa, iz katerega je narejeno pohištvo. Pomiril vas bo, upočasnil srčni utrip in blagodejno vplival na vaše počutje. Z balkona hiške ali pa kar iz postelje boste lahko opazovali čudovito naravo in zvezdno nebo. Za popoln oddih si izberite termin med tednom, ko vaši sodelavci sedijo za računalniki, ali pa se odločite za nabiranje moči v hišici na drevesu med vikendom.

Težko boste preživeli bolj prijeten in čudovit pravljični dan. Izkoristite privilegij, ki ga ponuja posestvo Na Škaluc, uresničite otroške sanje in zakorakajte v nov poslovni teden popolnoma prerojeni. Preverite ponudbe in termine, izberite tistega, ki vam ustreza in preživite romantične, sproščujoče ali kako drugače posebne trenutke v brezhibni naravi.

Foto: Posestvo Na Škaluc

PREBERITE ŠE:

Terme Čatež: Odlični razlogi, zakaj tja na oddih

 

 

Romantičen oddih v krošnjah dreves

Letos po kar nekaj letih spet lahko uživamo v romantično zasneženi zimi in sončnem januarju. Nekajkrat smo to sezono že stali na smučeh in drveli po snežnih strminah, a poleg športnega dopusta smo si zaželeli tudi bolj umirjen oddih. Navsezadnje se bliža valentinovo in če ga praznuješ ali ne, kratke počitnice z najljubšo osebo na svetu niso nikoli odveč.

In kaj je bolj romantično darilo kot vikend oddih v krošnjah dreves? Težko bi si zamislili bolj mirno kuliso, kot so hiške na drevesih v zasneženi naravi. Tokrat imamo v mislih prikupne eko hiške na posestvu Škaluc.

 

Izdelane iz naravnih materialov, med katerimi se izmenjujeta les in ilovnata glina. Hišice so namreč zgrajene iz več kot 160 let starega lesa z bogato zgodovino, notranjost pa je opremljena s hrastovim podom. Interier romantičnega zatočišča stoji kar šest metrov nad tlemi, svež zrak med visokimi bukvami, javorji in hrasti pa daje v poletnem času občutek svežine, v zimskem času pa nudi prijetno atmosfero s svežim zrakom. Slednje seveda niti malo ne pomeni, da je v hiškah hladno. Ravno nasprotno, saj je hiška ogrevana z eko pečjo ter talnim gretjem ter diši po eteričnem olju lesa švicarskega visokogorskega bora iz katerega je hišica izdelana. Pravijo mu tudi Kralj alp, vonj njegove smole deluje antialergeno, umirjal pa naj bi tudi bitje srca in prečiščeval pljuča, kar blagodejno vpliva na naše telo ter nam omogoča popolno sprostitev in miren kvaliteten spanec.

VANDRAJ priporoča // Ugodna Megabonova ponudba obiska Eko hiške na drevesu

Lokacija hiške je le nekaj korakov oddaljena od zasebnega parkirišča, hkrati pa se zdi, da daleč naokoli ni nikogar, ki bi motil naše mini počitnice. Vsake toliko vznožje hišice obišče kakšen jelen ali druga divjad, ki po našem mnenju le doda svoj pečat k romantičnemu vzdušju, sicer pa je blizu tudi pravi podeželski wellness, v katerem lahko uživamo v sproščujoči finski savni na drva in masažnim bazenom pod zvezdnim nebom. Zelo blizu pa so tudi Rimske terme.

 

Trenutno si težko izmislimo bolj romantično valentinovo darilo in prepričani smo, da bi ga bil vesel prav vsak zaljubljenec. Zelo ugoden aranžma trenutno ponuja Megabon, ponudbo pa si lahko ogledaš tukaj.

Foto: Na Škaluc

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.