Najboljše ideje, kam na valentinov zmenek

Iščete najboljšo idejo za valentinov zmenek, ker ne želite spet obsedeti pred televizijo ali se odpraviti “samo” v kino in na večerjo? Zbrali smo nekaj najboljših in tudi izvirnih idej, kam lahko odidete na zmenek za valentinovo.

14. februar je tik pred vrati, zato je že skrajni čas, da pripravite načrt za vajin valentinov zmenek. Za vse romantike in tiste, ki se želijo tudi zabavati.

Za valentinov zmenek izdelajta svojo čokolado

Namesto, da bi en drugemu kupila čokolado, jo raje izdelajta sama. Odpravita se lahko na kuharski tečaj ali pa na spletu poiščita zanimive recepte. Izberita več receptov in se lotita kuhanja ob dobri glasbi ali kozarcu vina. Na koncu pa čokolado lahko preizkušata kar med rjuhami.

Zakurita pod milim nebom

Če sta rada zunaj, vama bo morda všeč večer ob toplem ognju. Spečeta si lahko kakšen kruhek in se pogrejeta s kozarčkom vročega vina.

Za valentinov zmenek pojdita na karaoke

Lahko se preizkusita tudi v karaokah – od romantičnih do tistih pesmi, ki jih imata rada samo vidva. Karaoke zagotovo poskrbijo za zabaven in nepozaben večer. Če imate morda dober posluh, pa lahko partnerja presenetite. Privoščite si pevske vaje in mu za valentinovo zapojte.

Naslikajta vajino ljubezen

Eden bolj zabavnih zmenkov je lahko tudi slikarska delavnica. Tudi pri nas se je mogoče odpraviti na kakšno. Končni izdelek lahko naredita skupaj ali pa eden drugemu poklonita svoji umetnini. Vsekakor bosta obdržala zanimiv spomin na vajin večer.

Odplešita v ljubezen

Za ples vsi vemo, kako romantičen je. In kako zna spraviti v dobro razpoloženje pa še afrodiziak je. Zato si lahko za valentinov zmenek omislita tečaj plesa. Lahko obiščeta denimo številne lokale, kjer organizirajo redne salsa večere.

Oddrsajta v ljubezen

Če želite valentinov zmenek preživeti zunaj, gresta lahko tudi drsat. Med drsanjem se pač morata tudi držati za roke. Zagotovo pa se bosta tudi veliko presmejala. Še posebej, če je vsaj za enega od vaju drsanje nov šport.

Pojdita na lov za vajinimi najljubšimi spomini

Zamislita si samo vajin lov za zakladom – brez namigov. Vsak od vaju naj za drugega pripravi nekaj lokacij, ki jih obiščeta skupaj. Presenetita se z njimi in obvezno razložita, zakaj vama prav ta lokacija toliko pomeni. Tako bosta obujala spomine na posebne dogodke ali pa jih ponovno izkusila. In spet ustvarjala lepe spomine.

Privoščita si večer ali vikend samo za vaju – brez telefona

Kdaj sta bila nazadnje zares skupaj, samo vidva? Če želita karseda izkusiti te trenutke, naj bo valentinov zmenek zares vajin. Brez telefonov, tablic, računalnika … Zakaj si ne bi tudi vidva privoščila savno, masažo ali jacuzzi ali uživala ob razgledu na morje? Nekaj najbolj zanimivih idej za romantične oddihe z luksuznim wellness razvajanjem najdete tukaj. Morda pa vama takšen zmenek preide v navado in bo postal vajin ritual.

Dočakajta sončni zahod ali vzhod

Če bosta na romantičnem oddihu ali pa doma (in bo vreme lepo), bosta uživala ob sončnem vzhodu ali zahodu. Kako lep zaključek dneva ali njegov začetek za vse, ki ljubijo ljubezen in tihe objeme v dvoje.

Skočita v wellness

Na Valentinovo pa nikakor ne morete zgrešiti z mini romantičnim oddihom v dvoje. Wellness, savne, bazeni … Vsakomur se prileže kratek oddih, pa naj bo dolg le nekaj ur ali več dni. Zelo ugoden paket v bližini Ljubljane lahko najdete tukaj.

Foto: Pixabay

Preberite še:

To Valentinovo lahko prespite v sobanah, kjer sta se dobivala Romeo in Julija.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.