Ideja za dopust: resort s polpenzionom na odlični lokaciji v Dalmaciji

Že veste, kje si boste to poletje napolnili baterije? V Dalmaciji vam ne bo prav nič hudega. Imamo idejo, kam na oddih!

Sanjate o Dalmaciji? Hotel Perla se nahaja v sklopu luksuznega Perla Resorta, ki svojim gostom nudi različne dodatne vsebine, s pomočjo katerih boste preživeli idealen oddih. Ima 28 luksuzno opremljenih sob. Standard dvoposteljna soba meri 25 kvadratnih metrov, ima zakonsko posteljo in balkon z delnim pogledom na morje, klimo, televizijo ter minibar.

Slikovita prodnata plaža ali štirje hotelski bazeni?

Na urejeni prodnati plaži tik pred hotelom stojijo za goste brezplačni hotelski senčniki in ležalniki, sicer pa lahko zaplavate tudi v štirih bazenih, ki jih najdete v resortu.

Odlično ponudbo za oddih v Hotelu Perla s polpenzionom najdete TUKAJ.

Na izlet do Rogoznice, Splita ali Šibenika

Tu vam je prijazno osebje vedno v pomoč, hkrati pa spoštuje zasebnost vsakega posameznika. Pomagali vam bodo tudi pri rezervaciji izletov v sosednje kraje ali organizaciji drugih storitev. Med oddihom izkoristite priložnost za obisk Splita ali Šibenika, lahko pa se podate tudi do le dva kilometra odaljene Rogoznice in njenega zgodovinskega mestnega jedra.

Kaj pa šport na dopustu?

Če poležavanja ob bazenu in skokov v vodo ne štejete med “poletne športe”, se lahko pomerite v igri tenisa s pogledom na morje. Izkoristite priložnost za najem teniškega igrišča ali inštrukcije s priznanimi trenerji. Med otroškim igriščem in teniškim igriščem najdete tudi brezplačen zunanji fitnes.

Na manikuro pred dopustom ali kar med?

Ob hotelskem bazenu najdete tudi Beauty bar, kjer lahko skočite na lepotne tretmaje, masažo, pedikuro ali manikuro. Lep dopust v Dalmaciji vam želimo!

Odlično ponudbo za oddih v Hotelu Perla s polpenzionom najdete TUKAJ.

FOTO: Megabon

PREBERITE ŠE: Tri ideje za sanjski teden v Italiji s povratnim letom iz Maribora

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.