Dalmacija: Tako je videti najbolj fotogeničen hotel na Hrvaškem!

Dalmacija v oktobru? Zakaj pa ne! Preživite oddih v enem najbolj fotogeničnih hotelov na Hrvaškem.

Oddih ob morju je vedno dobra ideja. Ko kopice turistov nekoliko pojenjajo, prav tako pa se znižajo temperature, ima vikend, preživet na obali poseben čar. Tokrat vas vabimo v Trogir, predstavljamo pa Beach House hotel & SPA, ki navdušuje s čudovitim ambientom in modernim dizajnom.

DALMACIJA V OKTOBRU: Privoščite si sanjski oddih ob enem najbolj fotogeničnih bazenov na Hrvaškem. Za paket dveh nočitev z vključeno kulinariko in masažo za dve osebi pa odštejte le 238 evrov! Prihranite 37 odstotkov TUKAJ!

Najprej vam bo gotovo padel v oči hotelski zunanji bazen, ki je postavljen tik ob morju ter kar kliče po fotografiji. Hotel je pred leti nastal v stavbi nekdanje tovarne, ki mu je dodala retro pridih. Hotel je vsekakor prava paša za oči ter čudovita platforma za sanjski oddih.

Brown Beach House ima 42 sodobno opremljenih sob in apartmajev z razkošno ureditvijo, ki pozivajo k pobegu od realnosti. Hotelski bivalni prostor je opremljen z neusklajenimi stoli, starinskimi stropnimi ventilatorji, bogatimi palmami in velikimi okni od tal do stropa, ki gledajo na bleščeče Jadransko morje. Uživajte v romantični idili na plaži, bazenu, spaju ali lobby baru. V restavraciji Cartina vas čaka okusna in moderno pripravljena hrana. Gostje se lahko tudi sprostijo na udobnih ležalnikih in posteljah s pogledom na morje in panoramo Trogirja.

Kaj početi v Trogirju?

Očarljivo zgodovinsko mesto Trogir je vpisano v seznam svetovne dediščine kot izjemen primer srednjeveške ohranitve. Obogateno s kulturno dediščino, Trogir je mesto po katerem se gostje lahko sprehodijo in odkrivajo očarljive, kamnite ulice ter lepe skrite vrtove. Ne zamudite te edinstvene priložnosti v Trogirju!

DALMACIJA V OKTOBRU: Privoščite si sanjski oddih ob enem najbolj fotogeničnih bazenov na Hrvaškem. Za paket dveh nočitev z vključeno kulinariko in masažo za dve osebi pa odštejte le 238 evrov! Prihranite 37 odstotkov TUKAJ!

Foto: Megabon

Preberite še:

https://www.vandraj.si/palermo-povratna-letalska-karta-na-sicilijo-le-44-evrov/

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.