V teh hotelih boste v evropskih prestolnicah bivali že za manj kot 30€ na noč!!!

Za uspešno raziskovanje mesta potrebujemo zemljevid, dobro voljo in namestitev z vrhunsko lokacijo ter ugodno ceno. Za prvi dve točki poskrbite sami, za tretjo pa smo poskrbeli mi. Spoznajte hotelsko verigo A&O.

Hotelska veriga A&O deluje pod načelom “Everyone can travel”. Gre za verigo, ki obljublja vrhunsko lokacijo v samih središčih mest in izjemno ugodne cene. Še več! Otroci pod 17 let pri njih (v sobi s starši) bivajo brezplačno! Če ste od nekdaj želeli v miru raziskati Dunaj, Graz, Benetke, Munchen, Budimpešto, Salzburg, Varšavo, Berlin, Kopenhagen, Hamburg, Dresden, Frankfurt ali Dusseldorf, je izbira hotelske verige A&O odlična priložnost!

Odlična lokacija v središčih mest

A&O hoteli obljubljajo odlične lokacije v vseh ogleda vrednih evropskih prestolnicah po dosegljivi ceni. Veriga posveča posebno pozornost lokaciji, ki mora biti v bližini javnega prevoza, mestnega dogajanja in znamenitosti. Njihove recepcije so odprte 24 ur na dan, da boste lahko raziskovali mesta v svojem ritmu.

Hoteli so opremljeni tudi s kotički za druženje gostov. Največkrat je to miza za biljard in udobne sedežne garniture. Vsi hoteli pa so vključujejo igralni kotiček za otroke. Brezplačen WIFI je za A&O verigo samoumeven, poskrbeli pa so tudi za delovne mize in konferenčne sobe.

Vključen zajtrk in 2 otroka do 17 let bivata brezplačno!

Vsi A&O hoteli imajo v svoji ceni vključen samopostrežni zajtrk, ki vključuje hladne in tople napitke iz avtomata. Še ena skrb in strošek manj.

Poleg tega vam za ceno dvoposteljne sobe nudijo družinske sobe! 2 otroka do 17 let v sobi s starši bivata namreč brezplačno! Družinska soba vključuje zakonsko posteljo in pograd. Po želji dodajo tudi brezplačne otroške posteljice. Dovoljeni pa so celo hišni ljubljenčki, ob doplačilu.

Poiščite svoj idealen A&O hotel TUKAJ!

Hotel + letalo po ugodni ceni

Če si želite citybreaka malo dlje kot od naših sosed, lahko izberete A&O hotele v Kopenhagnu, Berlinu, Varšavi, …. Če uporabite Megabonov brskalnik, vas na primer 3 noči v Berlinu, z letom iz Benetk, stanejo manj kot 100€ na osebo za celoten izlet, Kopenhagen za 3 noči, pravtako z letom iz Benetk, pa 104€!

Primer Berlin:

Povratni let 28.11. – 1.12. 27€  TUKAJ
3 noči v enem od A&O hotelov v Berlinu  TUKAJ

Še več ugodnih letov najdete TUKAJ. 

Poiščite svoj idealen A&O hotel TUKAJ!

 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Malta: povratni let iz Ljubljane in odličen izbor hotelov

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.