5 top idej za first minute poletje na Hrvaškem (letos rezervirajte pravočasno!)

Lansko leto je Hrvaška poleti pokala po šivih. Sezona, ki je nihče ni pričakoval, je bila kriva za nemalo jeze in razočaranja. Da se letos zgodba ne ponovi, poletje na Hrvaškem rezervirajte pravočasno! Z vami delimo 5 super idej za odlične first minute poletne počitnice, za različne okuse.

All inclusive Dalmacija v Orebiću

Vsako poletje na Hrvaškem je dobra ideja, Dalmacija pa je sploh nekaj posebnega. Borov gozd, palme in oljke druga ob drugi, čisto morje, dolge peščene plaže, okusna lokalna hrana in sproščeno vzdušje. Poleti si v Dalmaciji zares odpočijete.

Orebič, majhno mesto na polotoku Pelješac, 15 minut od čudovite Korčule, vas bo popeljal do sprostitve na kvadrat. Kljub svoji majhnosti, ima Orebić vse, kar potrebujete za popoln oddih. Morje, sonce, senco, vonj po mediteranu, strateško točko za obisk Korčule, Mljeta, Neretve, Stona, Dubrovnika, Mostarja… in vrhunsko all inclusive light ponudbo hotela Aminess Grand Azur Hotela.

Aminess Grand Azur Hotel stoji na plaži, obkrožen z borovimi gozdovi in le 10 minut hoje stran od centra mesta Orebić. Ima tudi zunanji bazen, miniklub za otroke in odlično lokalno ponudbo jedi in vina.

Več o hotelu in odlični first minute ponudbi preberite na tej povezavi

Kampiranje v Lanterni

Lanterna je med Slovenci že od nekdaj eden najbolj priljubljenih kampov v okolici Poreča. Ima vse! Prostorne parcele, ogromno bazenov in igrišč za otroke, nov družinski vodni park, miniklub, 3 vrste plaže, nizko in globoko morje in ogromno možnosti za različne športne in sproščujoče aktivnosti.

Poletne počitnice v kampu so pač neprimerljive s čimerkoli drugim. Prostornost, svoboda in druženje so vse tisto, kar potrebujemo za oddih od hitrega stila življenja. V kampu je vedno živahno in glasno, v kampih vedno spoznamo koga novega in skupaj ustvarimo lepe morske spomine. Ko se čas ustavi in obstaja samo prijeten morski mehurček kampa. Sproščujoče in fenomenalno.

Polno opremljene nove mobilne hiške s pokrito teraso, ki so primerne za bivanje z družino ali prijatelji, vam bodo pričarale nepozabno poletje.

Več o mobilnih hiškah in odlični first minute ponudbi si preberite na tej povezavi 

Zabavne počitnice z otroki v Zeleni Laguni

Popoln teden družinskih poletnih počitnic v popolnoma novih mobilnih hiškah, rezervirate v Zeleni Laguni pri Poreču. Zelena Laguna je moderno opremljen kamp, kjer vas na enem mestu čakajo številne dejavnosti in programi za otroke in starše ter prijetno družinsko vzdušje.

Borov gozd vam čez dan nudi idealno senco, kopate se lahko v morju ali bazenu. Plaže v kampu so urejene in odlične za otroke. Večinoma so skalnate ali prodnate in imajo Modro zastavo – mednarodno oznako, ki pomeni čisto okolje in visoko kakovostne storitve.

Družinskih počitnic v novi mobilni hiški zlepa ne boste pozabili in prepričani smo, da se boste še vračali.

Več o mobilnih hiškah in odlični first minute ponudbi si preberite na tej povezavi 

5-zvezdnični luksuz na Makarski rivieri

Z mogočno goro Biokovo, ki mu čuva hrbet, in veličastnim pogledom na morje se Aminess Khalani Beach Hotel dotika vrhuncev hedonistične ponudbe Dalmacije. Hotel, ki ga navdihujejo elementi vode, kamna in zraka, je prežet z imenitnostjo in prefinjeno eleganco. Njegova strešna terasa je naravnost osupljiva, kraljevsko prostrane sobe so oaze miru in sprostitve, številne vsebine, kot so razkošni bazeni in wellness, božanske gastronomske specialitete, senzacionalne otroške igralnice in čarobno lepa plaža, pa vas vabijo na oddih na visoki nogi. Privoščite sebi in svoji družini pravljičen oddih in se dotaknite oblakov iz edinega hotela s 5 zvezdicami v Makarski!

Naravna plaža pod hotelom je ena od najlepših na Makarski rivieri. Obdana z borovci in posuta z drobnim prodom vam bo vzbudila pravo radost med sproščanjem na soncu. Z malo sreče vas bo obdarila s prizori igre delfinov. Glamurozna terasa pod hotelom je poseben prostor, saj poleg elegantnih bazenov med palmami nudi vrsto ekstravagantnih detajlov, rezerviranih samo za najboljše hotele.

Ne glede na to, ali vaše brbončice uživajo v tradicionalnih dalmatinskih jedeh restavracije pod hotelom, domiselnih kanapejih, postreženih z vrhunskim vinom na spektakularni strešni terasi, ali koktajlih, začinjenih z lokalnimi zelišči v beach baru, Aminess Khalani Beach Hotel vsako gastronomsko izkušnjo spreminja v pravo poezijo okusov. Kulisa, ki jo ustvarjajo morje in vretenaste palme, prispeva k imenitnemu vzdušju, ki vas bo vedno znova očaralo.

Več o hotelu in odlični first minute ponudbi preberite na tej povezavi. 

Mobilne hiške v Umagu

Kamp Park Umag je kraj, kjer se narava in udobje združita v eno, da bi ustvarila idealno mesto za vaše družinske počitnice. Le 10 kilometrov iz Slovenije je lahko dostopen in dovolj blizu za vožnjo z otroki. Po površini je to največji kamp v Istri in je kategoriziran s štirimi zvezdicami. Leži na zahodni obali Istre, le osem kilometrov oddaljen od središča Umaga, enega najbolj znanih istrskih letovišč. Tu bo poletje na Hrvaškem odlična izkušnja!

V minulih letih je Park Umag osvojil vrsto nagrad za kakovost. V sklopu Kampa so vam na voljo restarvacije, bari, picerije, trgovina, ribarnica, pekarna, pralnica perila in sušilnica. Za zabavo bo poskrbel kompleks bazenov, za mlajše pa gusarska ladja, številna otroška igrišča in notranji prostor za zabavo. Kamp premore tudi adrenalinski park, večnamensko igrišče za neštete športne aktivnosti, od odbojke na mivki do nogometa. 

Mobilne hiške, ki imajo vse tudi pokrito leseno ali kamnito teraso, se nahajajo v bližini bazenov, ki so jih odprli leta 2020. Primerne so za manj zahtevne goste, ki uživajo predvsem v aktivnostih na svežem zraku.

Več o mobilnih hiškah in odlični first minute ponudbi si preberite na tej povezavi 

 

Naj bo vaše poletje na Hrvaškem 2022 nekaj posebnega!

Za še več first minute idej za poletne počitnice na Hrvaškem obiščite TO POVEZAVO

 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Kakšna bodo potovanja v 2022? Dražja, manj dostopna, drugačna?

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.