Smučanje v Avstriji: Zgodovinska vila ob jezeru, blizu Gerlitzena

Vam že kaj diši po snegu? Komaj čakate spust po belih strminah? Čas je, da si rezervirate počitnice za smučanje v Avstriji!

Prva smučišča na avstrijskem Koroškem so ta vikend začela obratovati, ostala pa sledijo v naslednjem mesecu. Da boste tudi vi doživeli nepozabno smučanje v Avstriji, smo za vas izbrskali zanimivo ponudbo, ki vam bo omogočila zabavo na snegu na več koroških smučiščih, primerna pa je tudi za tiste, ki se po sneženi odeji raje samo sprehajate.

Zgodovinska vila ob jezeru, le nekaj minut od smučišč Gerlitzen in Bad Kleinkirchheim

Zgodovinska vila Huber iz leta 1830 se nahaja 700 m od očarljivega jezera Afritz. 1,7 kilometrov dolgo in 340 metrov široko jezero obkroža pešpot, ki vas bo popeljala do čudovitih razgledov na jezero in okoliške gore. Ko pokrajino pobeli sneg, si težko predstavljate bolj pravljične sprehode.

Za smučarje predstavlja vrhunsko izhodiščno točko, saj je le 10 kilometrov oddaljena od smučišča Gerlitzen in le 19 kilometrov od smučišča Bad Kleinkirchheim. Do Beljaka je 25 kilometrov.

Vila Huber ponuja vrhunsko koroško kulinariko in prostorne sobe z balkonom. Sprostite se lahko na zunanji terasi, v brezplačni savni ali v hotelski sobi, ki vključuje masažno prho.

TOPSKIPASS – z eno smučarsko karto na 31 smučišč​

Nekatere Megabon ponudbe vile Huber vključujejo tudi smučarsko karto TOPSKIPASS. Topskipass sezonska smučarska karta vključuje kar 31 smučišč, 270 žičniških naprav in 891 kilometrov smučarskih prog.

Med najbolj znanimi koroškimi smučišči so: Mokrine / Nassfeld, Turracher Höhe, Katschberg, Bad Kleinkirchheim, Osjoščica /Gerlitzen, ledenik Mölltal, Heiligenblut, na Vzhodno Tirolskem pa smučišča: Lienz, Kals – Matrei oz. po novem Grossglockner resort, Sillian, St. Jakob …

VSE o ugodni ponudbi Vile Huber najdete TU KAJ!

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Pravljični advent v Opatiji in oddih v ikoničnem hotelu tik ob morju

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.