Citybreak: Povratna letalska karta za nemško prestolnico mode Düsseldorf za le 7 evrov!

Očarljivo univerzitetno mesto Düsseldorf v Nemčiji je pomembno nemško središče umetnosti in mode. Je mesto širokih ulic in elegantnih prodajaln, zelenih parkov in vrtov, sproščene in živahne mestne atmosfere. Zdaj lahko Düsseldorf obiščete z letalom za le 7€!

Zakaj morate čimprej obiskati Düsseldorf?

Düsseldorf je očarljivo univerzitetno mesto na zahodu Nemčije, tik ob meji z Nizozemsko. Kot pomembno kulturno središče ima številne muzeje in več kot 100 različnih galerij ter postmodernih kotičkov, ki jih najdete ob reki Ren in na drugih mestnih območjih, namenjenih sprehajanju in občudovanju predvsem postmoderne umetnosti.

Je modna prestolnica Nemčije, ki slovi po elegantnih prodajalnah, hkrati pa je atmosfera v mestu sproščena, prijetna, mladostna in živahna. Posebej zanimivo je v Düsseldorfu julija, ko tam zaživi enotedenski festival “Največji sejem na Renu”, ki privabi več kot 4 milijone gostov.

POVRATNI LET: V Düsseldorf in nazaj za le 7 evrov! (cene se spreminjajo)

Kaj vse lahko v Düsseldorfu doživite in vidite?

Düsseldorf vas bo navdušil veliko bolj kot si predstavljate.

  1. Sprehodite se po najbolj elegantni ulici Königsallee (Kraljeva avenija), ki velja za najbolj luksuzen nakupovalni predel. Tudi če niste navdušen nakupovalec, vas bo sam prostor navdušil s svojo odprtostjo in unikatnostjo.
  2. Občudujte mesto od tam, od koder je najlepše – s Promenade ob reki Ren. Ta dolga obrečna pot za pešce daje občutek obmorskega mediteranskega mesta. Polna je lokalov, restavracij, galerij in trgovin na eni strani in mogočne reke Ren na drugi.
  3. Raziščite zgodovinsko in kulturno bogato staro središče mesta. Tu boste lahko uživali v arhitekturi in umetnosti preteklega in sodobnega časa.
  4. Obiščite Dusseldorfsko pristanišče, nad katerim kraljuje Rheinturm, 240 metrov visok telekomunikacijski stolp. Nanj se lahko povzpnete in občudujete razgled nad mestom.
  5. Ustavite se v muzejih in galerijah. Nikakor na primer ne smete zamuditi Muzeja umetnosti (Muzej Kunstpalast), kjer hranijo umetnine ustvarjene od 3. stoletja pr.n.št. do današnjega dne.
  6. Ljubitelji tradicije morate obiskati najstarejšo in najbolj prestižno sosesko Düsseldorf-Kaiserswerth. Tu boste lahko občudovali baročno arhitekturo, pregledali tradicionalne nemške trgovine in uživali v očarljivih razgledih na reko Ren.
  7. Sprostite se v številnih parkih in vrtovih. Nujno morate na primer obiskati Japonski vrt, Botanični vrt in Hofgarten.

 

Iz Zagreba v Düsseldorf in nazaj za le 7 evrov!

Na tej povezavi je v tem trenutku cena za povratno letalsko karto iz Zagreba v Düsseldorf in nazaj na voljo za le 7 evrov!

POVRATNI LET: V Düsseldorf in nazaj za le 7 evrov! (cene se spreminjajo)

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.