To so slovenski popotniki, ki jih morate spremljati na Instagramu!

Instagram je odlično orodje za sanjarjenje o destinacijah, ki bi jih želeli nekoč obiskati. Hkrati je dober vir pomembnih informacij, ki jih z nami iz prve roke delijo popotniki. Tu je nekaj naših najljubših popotniških Instagram profilov.

Energična stevardesa, ki svoj poklic uspešno in na zabaven način približuje mladi publiki: Lucy time

Lucija Vrankar se je podala na dogodivščino življenja. Odločila se je postati stevardesa pri priznani letalski družbi Emirati, se preseliti v Dubaj in prepotovati svet skozi službo visoko nad tlemi. Utrinke svojega dela, izkušenj na nebu in obiskanih destinacij deli na energičen, zabaven, a vedno tudi informativen način.

Plavolaska, ki navdušuje z norimi fotografijami romantičnih in trendi destinacij: Katarina Benček

Katarino Benček smo lahko, skupaj z njenim partnerjem, spoznali v resničnosti oddaji Vražje dame, kjer je širši javnosti podrobneje predstavila svoje delo. Mojstrica družbenih omrežij in vrhunske fotografije nas z vsako novo destinacijo znova navduši z energijo in spretnostjo preslikanja atmosfere na naše male ekrane.

Mamica s pravljično lepimi fotografijami, ki potuje skupaj s celo družino: Mali popotniki 

Nika je tista, ki nam vedno znova s svojimi fotografijami popotovanj in izletov pričara pravljico. S svojima otrokoma je raziskala že kar nekaj destinacij, ki jih z veseljem deli med svoje sledilce. Njen profil je zakladnica idej in spodbuda za vse, ki razmišljajo, če so potovanja z otroki smiselna.

Svetovni popotnik “stare šole”: Zvone Šeruga 

Zvone Šeruga je vsem dobro znan in priznan svetovni popotnik, ki uživa v pristnosti destinacije, njen kulturi, naravi in zgodbah ljudi. Čeprav večkrat razmišlja o smiselnosti in dejstvu, da se “ne znajde” na novih platformah, kjer imajo prednost bolj površinske vsebine, mi močno upamo, da ga volja do objavljanja nikoli ne mine. Njegove besede, izkušnje, zgodbe in fotografije so prava zakladnica za vsakogar, ki na svet gleda z bistrimi očmi.

Zakladnica znanja in izkušenj v zvezi z delom v tujini: Mayita 

Majo Novak smo že večkrat poprosili za nasvete pri pripravi naših prispevkov, redno pa jo spremljamo tudi na Instagramu, kamor deli vse informacije v zvezi s svojimi podcasti in blogi. Čeprav je primarno namenjena pomagati vsem, ki jih zanimata delo in življenje v tujini, nas navdušuje tudi s svojimi zapisi misli, ki izžarevajo njeno globino.

Na Instagramu je še kar nekaj profilov, ki bi si zaslužili omembo! Kdo navdihuje vas? Ustvarjate popotniški profil sami? Pišite nam na anja@vandraj.si in z veseljem ga/jo/vas dodamo na seznam v naslednjem prispevku ali z vami pripravimo intervju!

 

PREBERITE ŠE: 1000 ur zunaj: Gozdarka iz Bohinja z najboljšimi idejami, kaj početi v naravi #intervju

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Foto: Lucija Vrankar

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.