ČRNA GORA vabi na all inclusive počitnice. Gremo? Gremo!

Črna gora je relativno majhna državica Balkanskega polotoka ob Jadranskem morju. To je dežela, o kateri se vsako leto glasneje šušlja kot o biseru Balkana, ki bi ga vsaj enkrat v življenju moral obiskati čisto vsak.

Letos kliče Črna gora! Njen celoten zahodni del sestavljajo plaže Jadranskega morja, poleg čudovitih peščenih plaž pa se lahko pohvali še s številnimi drugimi naravnimi lepotami. Dežela čarobnih kontrastov ima namreč morje na eni strani in visoke planine na drugi.

Pearl Beach Resort, kompleks na plaži med Petrovcem in Barom

Tokrat so pri Megabonu pripravili odlično all inclusive ponudbo za oddih v tej krasni deželi. Pearl Beach Resort (klik) je atraktiven turistični kompleks, ki se nahaja na plaži v prijetni uvali med Petrovcem in Barom.

Hedonizem na plaži ali bazenu? Oboje!

Če svojo oazo miru najraje najdete pri morju, lahko svoje mesto pod soncem najdete na 600 metrov široki peščeni hotelski plaži. Pearl Beach Resort ima dve plaži, na katerih najdete tudi ležalnike in senčnike, ki so za goste resorta brezplačni.

Tik ob plaži pa stoji tudi bazenski kompleks s površino 4 tisoč kvadratnih metrov. Gostje resorta lahko brezplačno uporabljajo vse storitve znotraj kompleksa, ki je prilagojen za odrasle in otroke.

Družinski oddih naj zaznamuje premišljena ponudba za otroke

Kako pa je poskrbljeno za najmlajše? Otroški bazen odpira kup dodatnih animacijskih atrakcij. Ljubitelji zabave in adrenalina se lahko podajo v Aqua Park s tobogani, ki so del kompleksa. Otroke pa bosta navdušila tudi velika igralnica in zunanje otroško igrišče.

Pestro izbiro različnih paketov za oddih v črnogorskem Pearl Beach Resortu najdete TUKAJ.

Od kanjona reke Tare, parka Durmitor in Boke Kotorske

 Kaj si še lahko ogledate v Črni gori? Najgloblji in najdaljši kanjon reke Tare, ki je pravi raj za raftanje ali pa za spust po zip linu. Na severu je mogoče tudi planinariti v nacionalnem parku Durmitor, ki je pod zaščito Unesca. Gorski masiv se dviga v najvišji vrh Črne gore – Bobotov Kuk. Tudi če ne boste šli na pohode po Durmitorju, si oglejte vsaj Črno jezero.

Obiska vredna je tudi Boka Kotorska, prostran in razčlenjen zaliv na skrajnem severu črnogorske obale Jadranskega morja. In največji ptičji rezervat v Evropi v okolici Skadarskega jezera. V narodnem parku Lovćen lahko obiščete tudi mavzolej Petra Petrovića Njegoša, velikega črnogorskega pesnika, filozofa in vladarja.

Zanimiv je tudi samostan Ostrog, sezidan v steni na 900 metrih nadmorske višine. Ostrog je najpomembnejši romarski kraj v Črni gori, kamor prihajajo verniki z vsega sveta. Nepozabna je tudi Budva, eno najstarejših naselij na obali Jadranskega morja. Raziščite pa tudi druga romantična stara mesta, ki vas bodo očarala s svojo arhitekturo ali lepimi peščenimi plažami, kot sta Cetinje in Ulcinj.

FOTO: Megabon

PREBERITE ŠE: TOP 5 idej za nepozaben spomladanski dopust v čudoviti Dalmaciji

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.