Čudovit slovenski glamping v Biotermah 33 odstotkov ceneje

Tokrat lahko z nami skočite v Bioterme, kjer vas čaka 11 prikupnih šotorov in 22 vil. Skupaj tvorijo Glamping Sončna dolina. Šotori so sezonskega značaja in so postavljeni le od aprila do oktobra, vile pa lahko koristite skozi vse leto.

Poleg idiličnega glampinga stoji tudi štirizvezdičen hotel. In ker je jeseni kljub krasnega šotorskega ambienta bolj prijetno spati na toplem, za ta leti čas priporočamo nastanitev v njem ali pa eni izmed ogrevanih glamping vil.

Tridnevni paket za dve osebi z vključenim polpenzionom in neomejenim vstopom v savne ter termalni park za le 189 evrov rezervirajte tukaj!

V resortu Bioterme se lahko razvajate v lepo urejenem termalnem parku. Ko v jeseni sončni žarki postanejo hladnejši, na vrsto pridejo tudi savne. V Biotermah lahko uživate v finski, infra, zeliščni in turški različici. K njim seveda spadajo tudi počivalnica za umiritev telesa ter bazen za ohladitev. Ta ima 19 stopinj, privoščite pa si lahko tudi eno izmed mnogih sproščujočih masaž.

Če si poleg plavanja želite še drugih športnih aktivnosti, se lahko sprehodite tudi po izjemno očarljivi okolici, teren pa je odličen tudi za kolesarje.

Resort Bioterme je primeren za vse vrste gostov. Od družin z majhnimi otroki pa vse do sveže zaljubljenih parov ali družb prijateljev. V Biotermah bo zagotovo nekaj zase našel prav vsak, ki obožuje naravo, svež zrak in prijetno urejeno okolje, ki nudi udobne možnosti za oddih od ponorelega sveta.

Tridnevni paket za dve osebi z vključenim polpenzionom in neomejenim vstopom v savne ter termalni park za le 189 evrov rezervirajte tukaj!

Foto: Megabon, Shuttertsock

Preberite še:

Idiličen jesenski oddih v hotelu Kempinski Adriatic

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.