First minute morje: Ponudbe, cene in destinacije, ki jih je dobro poznati

Menite, da je še prezgodaj za morje? Se vam je že zgodilo, da ste si na začetku leta govorili, da je še čas, na koncu ste se morali zadovoljiti s tistim, ”kar je pač ostalo”? Da o cenah niti ne govorimo … Zato se je Vandraj odločil, da vam letos priskoči na pomoč.

Priporočamo vam odločitev za first minute morje. V nadaljevanju si preberite, kje lahko preživite poletje po zares ugodnih cenah.

Iščete first minute morje ponudbo v vrhunskem družinskem hotelu? Potem ste na pravem naslovu. Do konca februarja lahko rezervirate dopust v Family Hotelu Vespera na Malem Lošinju. Hotel slovi kot odličen družinski hotel in vam zagotavlja popoln družinski oddih. Izberite hotel z animacijo za različne starosti otrok. Oni bodo uživali s svojimi vrstniki in animatorji. Vi pa se boste sproščali na drugačen način. Do morja vas od hotela loči le nekaj metrov. Odzovite se na klic zabavnih in aktivnih počitnic, wellness ali družinski oddih, individualen pristop in profesionalne storitve osebja.

First minute morje na Opatijski rivieri?

Opatijska riviera velja za idealno destinacijo za družinski oddih ali oddih v dvoje. Remisens hoteli vas pričakujejo in vam ponujajo obilo zabave. Sprehodite se po čudovitih plažah nedaleč od slovenske meje. Uživajte v poletnem soncu in sprostite se v vrhunskih hotelih.

Želite na počitnice z letalom? First minute morje po norih cenah!

Letos želite preizkusiti nekaj novega? Če ja, vam priporočamo počitnice z letalom. Če boste pohiteli in rezervirali takoj, se boste lahko kopali na drugi celini. Pa še: nanjo se boste odpravili z letalom. Kako? First minute morje v Tuniziji ali Egiptu , in to po norih cenah! Izberite svoj termin, rezervirajte hotel ter karto in začnite pripravljati kovček.

Počitnice na Korčuli  

First minut morje ponudbe do 15. 3. 2020! Korčula že kar nekaj let velja za priljubljeno morsko destinacijo pri nas. Ko jo enkrat obiščete, se potem še velikokrat tja tudi vrnete. Zakaj? Ker je enostavno čudovita. Adria All Inclusive hotel je skupaj s tem čudovitim otokom idealna izbira za vaše počitnice. Si želite pobegniti od mestnega vrveža? A hkrati uživati v pestrosti otoka, mesta in ljudi? Potem je to idealna izbira za vas. Ne oklevajte, po tej ceni si takšne počitnice lahko privoščite samo še do sredine marca.

Še vedno niste prepričani, kje bi se poleti radi kopali? Nič hudega. Tu lahko najdete še več ponudb. Prepričani smo, da se bo našlo nekaj tudi za vas.

Vir fotografij: Megabon, Shutterstock

Preberite še: Slovenski par, ki je dal odpoved in se spontano preselil v Dubaj #intervju

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.