“Od Istre prek otoka Krka pa vse do juga Dalmacije so vaši hišni ljubljenčki več kot dobrodošli v vseh naših hotelih, kampih in vilah.” pravijo v tej hotelski verigi!

Hotelska veriga, ki hišne ljubljenčke sprejema z odprtimi rokami

Veriga hotelov, kampov in vil Aminess se osredotoča na družine in nepogrešljivi člani številnih družin so tudi hišni ljubljenčki. V Aminessovih hotelih in kampih so zato vrata hišnim ljubljenčkom vedno odprta.

Poseben paket za hišne ljubljenčke:  PUPPYNESS

Da bi dodatno osrečili goste in njihove najljubše ljubljenčke, so uvedli nov program prijaznosti do hišnih ljubljenčkov – PUPPYNESS. Program upošteva posebne standarde, ki bodo vsem gostom in njihovim ljubljenčkom zagotovili nepozabno bivanje.

V različnih hotelih veljajo različni paketi. Pred rezervacijo preverite, kateri velja na dotični destinaciji.

Vsi paketi so na voljo z doplačilom. Za 15€ na primer vaš ljubljenček dobi skodelico za vodo, piškotek dobrodošlice in obesek za ovratnico. Za 20€ dobi zraven še igračko, za 25 € pa tudi posteljico in brisačo.

Pravila, ki jih je potrebno upoštevati

Ko boste v hotel pripeljali ljubljenčka, bo ta torej zelo lepo sprejet. Veljajo pa seveda tudi pravila, ki jih morate upoštevati. Od tega, da mora biti pes izven sobe na povodcu, do tega, da ne sme biti mlajši od 6. mesecev. Vsa pravila si lahko preberete TUKAJ.

TUKAJ najdete ugodne ponudbe za Aminess hotele in kampe, kjer lahko uživate s svojimi hišnimi ljubljenčki.

 

PREBERITE ŠE: Otok Krf: 7 stvari, ki jih morate doživeti v “grški Dalmaciji”

Foto: Shutterstock

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.