Ideja za oddih: Oktober v Rovinju za 2 samo 159€ (polpenzion!)

Jesensko morje je čudovita ideja za oddih v paru ali z družino! Metanje kamenčkov v morje, sprehod ob zvoku valov in zlate tople barve, ki vse to spremljajo, bodo poskrbele za popolno umiritev misli. Našli smo odlično ponudbo, tik pred vrvežem krompirjevih počitnic. Odpočijte si v Island Hotel Istra, na čudovitem otočku v Rovinju. 

Island Hotel Istra

Na otoku Sv. Andreja, na katerem se nahaja Island Hotel Istra, najdete vse, kar potrebujete za povsem sproščen dopust: udobne sobe, bogato športno ponudbo na kopnem in v morju, kompleks bazenov, kilometre sprehajališč in plaž, bogato izbiro zdrave hrane v restavracijah in barih ter kar 1.600 m2 Wellness & Spa centra v sredozemskem vzdušju.

V oktobru vas v Island Hotel Istra razvajajo s posebno ugodno ponudbo, ki je ne smete zamuditi. Jesenski oddih ob morju prinaša sprostitev za možgane, investicijo v zdravje in čas za odnose.

Kilometre poti za sprehode in raziskovanje

Ker ste na otoku, so povsod okrog vas plaže, od prijetnega drobnega peska tik pred hotelom do divjih skritih plaž za pustolovce. Poti za sprehode vam ne bo zmanjkalo, kotičkov, kjer lahko preživite nekaj trenutkov na samem, pa prav tako ne. Za posebno romantične trenutke raziščite skrite zalive otoka ob sončnem zahodu. 


Wellness & Spa

Wellness otok ima površino 1600 m2 in se nahaja v mirnem, ločenem delu hotela Island Hotel Istra. Predstavlja posebno oazo miru in spokoja. Vonjave aromatičnih zelišč prežemajo celoten prostor in vodijo vse do sredozemskega vrta, v katerem se lahko v sožitju z naravo sprostite pred ali po tretmaju. Sproščujoča glasba, sveže sadje in voda ter topli napitki občutek ugodja še dodatno povečajo.

Sončni zahodi brez konkurence

Čar počitnic na morju so med drugim tudi sončni zahodi. V jesenskem času niso poletno rožnati, ampak jesensko zlati. Čudoviti za nastanek najlepših fotografij ali pa uživanja ob dobri večerji v hotelu.

Izlet v Rovinj

V paketu je vključen tudi izlet z ladjico do središča Rovinja in nazaj. Rovinj je čudovito obmorsko mestece in pristanišče hkrati. Med bivanjem v Island Hotel Istra vam v tej ponudbi pripada tudi izlet z ladjico do središča Rovinja in nazaj. Sprehod po Rovinjskih ulicah in opazovanje čolnov v pristanišču, bo še popestrilo vaš jesenski oddih ob morju. 

Oktobrski oddih za samo 159€ za dve osebi (+ otrok gratis)

Našli smo izjemno ugodno last minute ponudbo, ki vključuje 2x polpenzion za dve osebi (+ otrok gratis) tik pred jesenskimi počitnicami. Ponudba vključuje še izlet v Rovinj z ladjico in uporabo Wellness centra. Ponudbo si oglejte TUKAJ.

Pohitite! Ponudba je aktualna le oktobra. Preverite TUKAJ. 

 

PREBERITE ŠE: Nepozabne krompirjeve počitnice v Selcah in na zlatih Plitviških jezerih

Foto: Unsplash, Megabon

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.