Ideja za oddih: Pristno zimsko vzdušje ob našem največjem jezeru

Vse že diši po zimi in pristnih domačih kotičkih, ki bodo poskrbeli za toplo zavetje, medtem ko bomo skozi okno opazovali prve snežinke. Lesen interier, vonj po lokalni kulinariki in razgled na gorenjsko idilo vas tokrat vabijo v penzion Pr’ Pristavc.

Kaj početi pozimi ob Bohinjskem jezeru

Bohinjsko jezero je odlična ideja za obisk v vseh letnih časih, a ko se pozimi odene v belo, se spremeni v pravo zimsko pravljico. Dolgčas vam zagotovo ne bo, ne glede na to, ali ste bolj aktivne narave ali potrebujete popoln počitek.

Zimske aktivnosti v naravi vključujejo smučanje na Voglu, potepe s krplji, sankanje ali zimski rafting, tekaške smučarske proge, pohode v gore, drsanje in celo smučarsko skakalnico, na kateri lahko preizkusite svoje skakalske sposobnosti.

Za tiste, ki bi raje uživali na toplem, pa ga ni čez topel čaj in dobro knjigo, s pogledom na zasneženo pokrajino.

 

Pristen in domač penzion Pr’ Pristavc

Penzion Pr’ Pristavc se nahaja v idilični vasi Polje, 2 km od Bohinjskega jezera. Moderno opremljene sobe, pestra kulinarična izbira in odlična lokacija poskrbijo, da bo vaš oddih v penzionu nepozaben.

V neposredni bližini se nahaja Nordijski center Polje, kjer se boste lahko preizkusili v številnih zimskih aktivnostih. Ob centru se namreč nahajajo sankališče, osvetljena tekaška proga, skakalnice in zipline.

Penzion Pr’ Pristavc slovi po odlični hrani. Od zajtrka do večerje vas bodo razvajali z juhami, mesnimi in ribjimi jedmi in sladicami. Na jedilniku je tudi pizza iz krušne peči, znani pa so tudi po raznovrstnuh zajtrkih, ki bodo poskrbeli, da boste polni energije in moči.

Rustikalna lesena oprema bo poskrbela za občutek pristnosti, odličen jedilnik pa vas bo spomnil, da so še kako v koraku s časom.

Penzion Pr’ Pristavc vas do 24.12. vabi z odlično ponudbo, ki je preprosto ne smete zamuditi. Preverite TUKAJ.

Za še več idej za zimski oddih v sneženi idili, obiščite TO POVEZAVO. 

Bohinjsko jezero v zimskem času je torej odlična ideja! Svoje utrinke lahko delite z nami tako, da nas na Instgaramu označite z @Vandraj.si. Veseli bomo utrinkov, ki jih lahko delimo z drugimi in skupaj poiščemo še več odličnih idej za izlet in oddih. 

 

PREBERITE ŠE: Slovenija: Top 6 najbolj idiličnih zimskih izletov za proste dni

 

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.