Ideja za romantični oddih: Potopita se v vodni svet Term Tuhelj

Le še nekaj dni nas loči do najbolj zaljubljenega praznika na svetu. Ne glede na to, ali vama praznik kaj pomeni ali čisto nič, je romantičen vikend vedno dobra ideja za sprostitev in poglobitev vajine zveze. Hotel Well v Termah Tuhelj je dobra izbira za pare, ki obožujejo vodo, vrhunsko gastronomijo in savne.

Hotel Well v Termah Tuhelj vabi v središče hrvaškega Zagorja, ki je eden izmed redkih, še ne povsem odkritih hrvaških turističnih biserov. V slikoviti, gričevnati pokrajini z neokrnjeno naravo so na ogled številne kulturne in naravne znamenitosti. Zlasti pa območje slovi po izvrstni kulinariki s številnimi znanimi lokalnimi posebnostmi ter vrhunskimi vini.

Terme Tuhelj

Vodni planet, kompleks bazenov, je postal pravi turistični fenomen Hrvaške in je v celoti napolnjen z zdravilno termalno vodo. To je največje bazensko kopališče na Hrvaškem, kjer vaju v sezoni pričakuje več kot 5000 m2 vodne površine. V februarju je odprt zgolj notranji del Vodnega planeta, z olimpijskim in wellness bazenom. Brez skrbi, bazena sta dovolj velika, da se bosta  lahko naplavala, kolikor bosta želela.

Največji svet savn na Hrvaškem

V Termah Tuhelj bosta našla največji center savn na Hrvaškem. Prepustita se raznolikosti programov in savn, ki vaju bodo sprostili in povezali. Svet savn vključuje: bionsko savnanje s kristali, kromoterapijo in savne v štirih finskih savnah, panoramske savne, savne v blatnih, slanih in dvojnih parnih savnah.

Pričakujta tudi številne podrobnosti, kot so ledena jama, kneipp steza, jacuzzi, hladni bazen, Laconium, wellness bar, nudistična terasa za sončenje in počitek.

 Za piko na i si privoščita eno od masaž ali tretmajev v SPAeVITA center. 

Številne možnosti vandranja po okolici

Terme Tuhelj vama nudijo primerno izhodišče za številne izlete po okolici, za katere brez težav lahko namenita nekaj dni. Hrvaško Zagorje z vijugastimi cestami vabi, da si za oglede vzameta nekoliko več časa in se prepustita čarom umirjene, slikovite pokrajine.

Od krajev, ki jih v Hrvaškem Zagorju smete izpustiti, naj izpostavimo Klanjec, Kumrovec in Krapino, gradova v Trakoščanih in Velikem Taboru ter versko središče v Mariji Bistrici. Vsekakor si Terme Tuhelj lahko izbereta tudi kot izhodišče za ogled glavnega mesta Zagreba.

Terme Tuhelj vas bodo poleg bogate termalne ponudbe nagradile z razgibano in bogato pokrajino, kjer bosta lahko odkrila pravi mozaik zanimivosti in lepot. Duša in telo vama bosta hvaležna za obisk.

Ugodno ponudbo za Hotel Well v Termah Tuhelj, z vključenim polpenzionom in vstopom v savne, najdeta TUKAJ. 

 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: Ideja za romantični oddih: V Izolo po zvok valov in sanjske sončne zahode

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.