Kako izbrati pravi hotel za brezskrben poletni dopust?

Predstavljajte si: žgoči sončni žarki, vonj po kremi za sončenje, šum valov, ki udarjajo ob obalo in vi – s knjigo v roki in vašo najljubšo pijačo. Uživate v brezskrbnosti poletnih dni. Je poletni dopust sploh lahko še boljši? Seveda je lahko!

Pravočasno izberite destinacijo!

Poletni dopust je lahko popolnoma brezskrben, če svojo rezervacijo hotela opravite pravočasno, torej že v začetku pomladi. Če niste te sreče, da bi že tako zgodaj v letu vedeli, kdaj boste šli na dopust, potem vas konec čakajo še last minute ponudbe, ki zagotavljajo še nižjo ceno v posameznih terminih. V vsakem primeru pa lahko idealno destinacijo izberete že prej, da ne boste potem časa izgubljali še s tem.

Katera destinacija za poletni dopust je prava?

Če ste ena tistih oseb, ki vsako leto dopustuje v drugem kraju, potem vas seveda tudi letos čaka izbiranje med nešteto destinacijami, ki so na voljo. Pri izbiri same destinacije je pomembno, da ustreza vašim željam. Najverjetneje se poznate dovolj dobro, da veste kakšne plaže so vam všeč. Ali vam je bolje v centru dogajanja ali bolj na obrobju. Želite imeti na dosegu roke nočne klube ali otroška igrišča … Torej prava je tista destinacija, ki ustreza vam in osebam, s katerimi boste potovali.

Kaj pa hotel?

V poplavi hotelov, ki so na voljo na turističnih destinacijah, je zagotovo pomembno, da se prepričate, da izbrani hotel ponuja vse storitve, ki jih želite. Parkirišče ali wi-fi, morda zunanji ali notranji bazen, fitnes, all inclusive storitev … Obstaja tudi kar nekaj spletnih strani, kjer lahko preberete mnenja oseb, ki so izbrani hotel že izbrale za svoj poletni dopust in pustile oceno storitve. Na ta način boste zagotovo dobili dober vpogled v to, kaj lahko pričakujete na sami lokaciji in to vam bo zagotovo v pomoč pri vaši odločitvi.

Namig

Naj bo vaša izbira destinacije in hotela za poletni dopust enostavnejša z Megabon namigom. Zelo dobre ocene dobivajo hoteli verige Remisens, ki se nahajajo vzdolž hrvaške obale. Najbolj priljubljeni so Remisens hotel Marina v Mošćenički Dragi (KLIK), hotela Remisens Smart Selection Bristol (KLIK) in Remisens hotel Excelsior v Lovranu (KLIK), Remisens hotel Kristal v Opatiji (KLIK) in pa Remisens hotel Giorgio II v Ičićih (KLIK).

Vir fotografij: Remisens Hoteli

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.