Odlično darilo: Kraljevski oddih v dvorcu s pogledom na Triglav

Kaj pa, če bi tokrat podarili darilni bon za hedoniste? Obiščite čudoviti in sveže prenovljeni dvorec Lambergh Chateau in hotel ter se razvajajte z dih jemajočim razgledom na Triglav.

Ste za brezčasno eleganco? Ali se mogoče želite sprostiti in doživeti kulinarične in wellness počitnice, o katerih ste vedno sanjali? Priporočamo vam naslednji oddih, kjer boste dobili prav vse. Ko zapeljete z gorenjske avtoceste, v smeri proti Radovljici, vas usmerjevalne table hitro pripeljejo v Dvorsko vas. Idilično alpsko vasico, kjer na obronkih gozda spokojno počivata romantičen dvorec in butični hotel. Dobrodošli v Lambergh Chateau & Hotel.

Odlična 24-urna ponudba: LAMBERGH CHATEAU & HOTEL – DARILNI BON (več o ponudbi in možnosti nakupa najdete TU)

Uživajte v spokojnem okolju in raziščite vse stvari, ki jih ponuja ta regija. V idiličnem in intimnem okolju, kjer kraljujejo narava, mir in sproščeno vzdušje, vas Lambergh Chateau & Hotel povabi na popotovanje vase. Na popoln odklop od vseh tegob, stresa in skrbi, ki jih nosite v napetih mišicah, razdraženem želodcu in slabem razpoloženju … Lambergh vam nudi vse, kar potrebujete, da si napolnite baterije, povrnete zdravje in izboljšate počutje.

Razgled na Triglav, grajski vrt in konje Lambergh

V dvorcu in hotelu je udobje zagotovljeno. Lambergh Château & Hotel ponuja 6 luksuzno opremljenih sob in 2 suiti v dvorcu ter 32 sob in 2 suiti v hotelu. Renesančni dvorec (prenovljen leta 2011) vas bo začaral s svojo nostalgično lepoto iz preteklosti. Medtem pa vas bo sodoben hotel napolnil s svežino moderne preprostosti in minimalistične elegance.

Vse sobe in suite ponujajo nadstandardno opremo. Pogled čez okno pa nudi osupljiv razgled na Julijske Alpe in na zasneženi Triglav, grajski vrt ter na konje, ki se pasejo v ogradi tik ob posestvu. Poseben sladkorček, predvsem primeren za razvajanja v dvoje, ponujajo luksuzne suite. Te premorejo mini savno za dva in masažno kad (jacuzzi).

Tukaj lahko uživate v kulinariki, ki razvaja. V restavraciji Lambergh se meniji nenehno prilagajajo sezoni in ponujajo inovativne kulinarične podvige, ki izhajajo iz tradicionalnih lokalnih jedi s primesmi sodobnosti in nepogrešljive kuharske kreativnosti. Harmonija okusov doseže svojo popolnost šele takrat, ko se zlije s pravo žlahtno kapljico. Gostom izbor ustrezne vinske spremljave priporoča izkušeni sommelier, ki se z veseljem pogovori z vsakim gostom ter mu svetuje glede na njegove želje in okus.

Če želite sprostitev za telo in duh, obiščite Wellness & SPA center Lambergh. SPA center Lambergh je ravno prav velik, da gostom daje občutek topline in domačnosti. Poleg različnih savn (infrardeča, finska in turška), so gostom na voljo tudi različne vrste masaž in lepotnih programov, solarij ter plavalni in masažni bazen (jacuzzi) s čudovitim pogledom na naravo.

Odlična 24-urna ponudba: LAMBERGH CHATEAU & HOTEL – DARILNI BON (več o ponudbi in možnosti nakupa najdete TU)

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Preberite še: Gorenjska: To je 9 odličnih nastanitev, kjer lahko unovčite turistični bon

Foto: Megabon

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.