Potovanje med platnicami: zdaj vam lahko v pičle pol ure na dom dostavijo knjige!

Nakupovanje pred spleta in z dostavo na dom je v zadnjih mesecih v močnem porastu. A ne govorimo le o dostavi hrane in nakupovanju oblačil ali elektronike. Zdaj lahko na dom naročite tudi knjige, ki so pri vas v pičle pol ure!

So tudi vam te mesece najboljša družba knjige? Ljubljanski uporabniki lahko na svoj dom po novem prejmejo izbrane uspešnice iz knjigarne Beletrina. Knjigarna se je namreč pridružila dostavljavcu hrane Wolt, ki je svojo ponudbo razširil tudi na druge produkte. Kot so sporočili iz Beletrine, bodo uporabniki v dobre pol ure po opravljenem naročilu že lahko listali želeno knjigo. 

Zaenkrat dostavo knjige lahko naročite le v srcu Ljubljane

Nakupovanje vseh vrst dobrin, tudi knjig, se je v zadnjem obdobju preneslo na splet, zaradi česar so v predprazničnem času dostavne službe izjemno obremenjene. V Beletrini so s tem, ko so se povezali z dostavno službo Wolt, čas dostave v Ljubljani skrajšali na povprečnih 35 minut od naročila.

Knjige je mogoče naročiti na naslove v Ljubljani, ki so od Beletrinine knjigarne na Novem trgu 2 oddaljeni do štiri kilometre zračne linije, so zapisali pri Beletrini.

V ponudbi je 50 izbranih uspešnic

Uporabnik nakup opravi tako, da na spletni strani Wolt pregleda Beletrinino ponudbo, izbere knjigo ali več knjig ter odda naročilo. Novi uporabniki Wolta predhodno opravijo še registracijo. Pri tem lahko z vpisom kode Beletrina izkoristijo darilni bon za šest evrov, ki ga lahko unovčijo kot popust pri prvem naročilu v Beletrinini knjigarni na Woltu.

V ponudbi je 50 izbranih uspešnic. Med njimi so nedavno izdani prvi del biografske trilogije letošnjega Prešernovega nagrajenca Ferija Lainščka z naslovom Kurji pastir. Pa tudi s kresnikom ovenčani prvenec Bronje Žakelj Belo se pere na devetdeset, 1. letnik zbirke Klasična Beletrina, roman In ljubezen tudi Draga Jančarja, ki je letos prejel avstrijsko državno nagrado za evropsko literaturo, in napeta kriminalka Kolesar, prvenec novinarja Vala 202 Marka Radmiloviča.

Beletrinina knjigarna na Woltu bo odprta od ponedeljka do petka med 10. in 17. uro in v soboto med 11. in 14. uro. Naročila pa je mogoče oddati tudi dan prej, so še sporočili iz Beletrine.

Foto: Unsplash

PREBERITE ŠE: Prostovoljno delo v Gambiji: “Nisem pomagala jaz, ampak so oni pomagali meni”

Iščete navdih, kam na oddih? TUKAJ preverite odlično znižano ponudbo destinacij za vaš naslednji najljubši dopust – po Sloveniji ali pri naših sosedih.

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.