Lifeclass Hoteli – luksuz v Portorožu, ki ponuja to, kar si želite

Zaplavajte v svet zdravih užitkov, poskrbite za vaše dobro počutje, bivajte v stilu Mediterana, naj vas prebudi šumenje morja in objame sonce, prepustite se eleganci, razvajanju in prestižu, poskrbite za sprostitev in regeneracijo, preživite oddih aktivno in poskrbite za dobro počutje vašega telesa, naj se vaš dan zaključi v dobri družbi. Vse to in še več vam omogočajo LifeClass hoteli.

5 različnih hotelov – kateri je idealen za vas?

Hotele LifeClass  dopolnjuje najobširnejša termalna, zdravstvena in wellness ponudba v Evropi. Sedem centrov – Shakti, Ayurveda center, Wai Thai center, Thalasso center, Beauty center, Sauna Park, Termalno rekreacijski center in Center celovitega pomlajevanja in rehabilitacije. Bivate pa lahko v 5 različnih 4* hotelih! Katerega izbrati? Tistega, v katerem se boste sami počutili najbolj udobno, in verjamemo, da vam bo eden od teh 5 hotelov zagotovo pisan na kožo.

Grand Hotel Portorož 4*

Če iščete hotel s tradicijo, potem ste na pravem mestu. Že ob samem vstopu boste povsem očarani. Sprejela vas bo recepcija z baročnimi divani, naslednji postanek pa bo verjetno elegantna in lepo urejena soba z dih jemajočim pogledom. Kaj pa vam bo še posebej všeč pri tem hotelu? Sprehod po hotelu vas bo pripeljal do glavnega cilja! Terme Portorož! Edini hotel v Evropi, ki gostom nudi kopanje v termomineralni vodi s pogledom na morje! Za vse gurmane pa bo poskrbljeno v čudoviti restavraciji Salina. Prestižna fuzija vrhunske mediteranske kulinarične ponudbe in čarobnega pogleda na Piranski zaliv. Kulinarično doživetje z razgledom.

Wellness Hotel Apollo 4*

Hotel Apollo se ponaša predvsem s svojim okoljem, v katerem se boste popolnoma spočili. Lokalna mediteranska zelišča bodo poskrbela za energijo, regeneracijo in sprostitev. Pred vhodom vas bo pozdravil vrt dišečih mediteranskih zelišč. Lokalna dragocenost. Pospremila vas bo naprej. V zgodbo šestih zelišč. Vsako nadstropje ima svoje. Posebnost hotela so tudi sobe s pomirjajočo aromo. Tople peščene barve in slike zelišč. Mmm, že vohate rožmarin, sivko? Veste, kaj bi se pa sploh prileglo v taki sobi? Joga. Potrebovali boste le joga podlogo in žogo za pilates. Za vas bo izposoja popolnoma brezplačna!

Hotel Riviera 4*

Idealno za vse, ki iščejo pridih eksotike. Preplet Daljnega vzhoda in Mediterana. Vse to boste začutili, že s prvim korakom po prostorni marmornati recepciji. Prepustite se razvajanju tajskih maserk, magičnega pogleda na morsko gladino, prestižne zasebne plaže ali nakupovanja v butikih na glavni portoroški promenadi. Verjamemo, da bo vsakemu od vas prav posebej všeč mondena terasa Mystica. Sanjsko prizorišče z dih jemajočim pogledom na Piranski zaliv. Tukaj lahko uživate v okusu sušija. Da, točno tako je videti preplet japonske kulture z mediteransko. To pa še ni vse. Hotelu so v ponos predvsem notranji bazeni z morsko vodo. Vemo, da ta deluje blagodejno in celo zdravilno na naš organizem.

Act-ION Hotel Neptun 4*

Večina se verjetno odloči za takšen oddih zaradi želje po aktivnem oddihu na svežem mediteranskem zraku. Ste vedeli, da vsebuje negativne ione? Ti zelo pozitivno vplivajo na počutje in zdravje. Hotel je predvsem poskrbel za dobro počutje športnih navdušencev, tako da je eno celotno nadstropje posvečeno samo športnim aktivnostim. Vsako od nadstropij pa je tematsko opremljeno. Supanje, joga in meditacija, kolesarjenje, tek, nordijska hoja, plavanje – katero aktivnost si boste izbrali za tokratni oddih? Nikakor pa ne spreglejte tudi športnih nasvetov, ki so jih v hotelu pripravili posebej za vas!

Socializing Hotel Mirna 4*

To je najbolj družaben hotel, saj je idealen za družine in skupne trenutke. Zato je poskrbljeno za zabavo vseh članov! Zabavno bo staršem, otrokom, bratom in sestram, dedkom ter babicam. Prav vsem! Seveda so mislili tudi na vaš zasebni prostor. Družinske sobe so prostorne, svetle, opremljene z igračami in pohištvom za otroke. Tako bo zabavno, da boste kar pozabili, da ste lačni. Ne drži! Njihova zdrava lokalna hrana je tako vabljiva, da se je ne brani nihče. Prepričali bodo celo tiste (berite naše najmlajše), ki ne marajo sadja in zelenjave. Kako? Zdrave jedi naredijo zabavne!

Verjamemo, da je pred vami težka odločitev, ampak z nobenim od teh hotelov ne morete zgrešiti! Se strinjate? Da pa bi vse bilo še toliko lepše, vam odkrijemo skrivnost, kje najdete super pakete za te hotele po neverjetnih cenah. Kliknite tukaj!

Avtor: Ajla Kovačević
Foto: Lifeclass Hoteli

Preberite še:

Japonska podarja 8 milijonov zapuščenih hiš. Kako je ena izmed njih lahko vaša?

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.