Nov štirizvezdičen hotel tik ob meji, ki vas vabi na nepozaben SPA oddih

Madžarska je znana predvsem po svojih termah in pred kratkim se je tik čez mejo odprl hotel, ki ga naravnost morate obiskati.

Tisti, ki ponedeljka niste pričeli na dopustu, si zaslužite malce razvajanja, zato vas danes peljemo na SPA oddih. Skočili bomo malce naprej od Lendave, kjer tik čez mejo stoji čisto nov hotel, kjer si lahko privoščite sproščujoč oddih. Poleg vseh njegovih atributov (ki jih bomo našteli spodaj, brez skrbi), pa vam podaljšan vikend nikakor ne bo izpraznil denarnice!

Krasen tridnevni paket za dve osebi v štirizvezdičnem hotelu z vključenim polpenzionom, neomejenim kopanjem, uporabo toboganov in wellnessa za le 189 evrov najdete tukaj!

Terme Lenti ležijo na območju energijskega parka Svetega Jurija, ki slovi po stičišču blagodejnih energijskih linij. Ta v kombinaciji s termalno vodo zagotavlja popoln oddih za telo in duha ter vam ponuja sproščujočo platformo za detoks in polnjenje vaših baterij.

Terme zasedajo kar 8 hektarjev površine, vključujejo pa kar pet zunanjih in 7 notranjih bazenov s termalno vodo. Uživali boste lahko v plavalnem bazenu in bazenih s hidromasažo, ne manjka pa niti na novo zgrajen doživljajski del kopališča. Ta bo navdušil tako majhne kot velike otroke, adrenalinski navdušenci pa bodo seveda takoj opazili tudi vratolomne tobogane.

Za relaksacijo bo poskrbel hotelski wellness, ki ponuja dva ločena prostora za masaže in kar štiri savne. Uživate lahko v finski, aromatični, infrardeči ter parni. Dodatno se lahko sprostite tudi v notranjem bazenu, kjer lahko med plavanjem uživate v razgledu na okoliške vinograde.

Terme Lenti so primerne tako za tiste, ki si želite mirnega uživanja in sproščanja, kot tudi družine z otroki. Posebej pa termalni oddih priporočamo tudi za preventivo in kurativo tistim, ki imajo težave s sklepi ter kožo. Bazeni so namreč napolnjeni z zdravilno termalno natium-hidrogenkarbonatno vodo, ki blagodejno vpliva na težave z gibali.

Foto: Megabon

Preberite še:

Tako je videti eden najlepših glampingov pri nas

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.