Ideja za popoln jesenski oddih: Terme Lenti in energetski park sv. Jurija

Le 9 km od meje s Slovenijo, na madžarski strani, ležijo Terme Lenti in Energijski park svetega Jurija. Priljubljena destinacija za vse, ki uživajo v sproščujočih energijah in zdravilni termalni vodi.

Odlična lega Term Lenti, ob tromeji, privablja goste iz vseh okoliških držav. Seveda za to ni odgovorna le bližina, ampak tudi izjemna zdravilna moč parka in termalnih voda. Wellness, bazeni, oblikovane pešpoti in kneippove steze blagodejno vplivajo na telo, pomagajo pri sproščanju in počitku ter stimulirajo regeneracijo telesa. Terme Lenti so odlična izbira tako za skupine, pare kot družine, ki si želijo posebne izkušnje.

Termalno kopališče Lenti

Gostje vseh starosti boste v Termah Lenti našli nekaj zase, ne glede na to, ali si bolj želite trenutkov tišine ali brezskrbnega kopanja polnega doživetij. Termalno kopališče nudi več vrst bazenov (plavalni bazen, bazen z zdravilno vodo, hidromasažni bazen, učni bazen in otroški bazen).

V 4. nadstropju Hotela Thermal Balance se lahko prepustite vrhunskim užitkom z doživljajskim bazenom, parno kopeljo, svetom savn (aromatična, finska in infra) ter masažnimi saloni. Poskrbite za vašo popolno telesno in duhovno osvežitev, počitek pa bo dopolnila tudi terasa za sončenje s prečudovitim pogledom na okoliško pokrajino. Za počitek je namenjeno sprostitveno območje, kjer so ležalniki, ogrevane kamnite postelje in sedeži, oddelek za terapije in masažni salon.

Medtem ko starši uživajo v spa in wellness storitvi, pa se lahko najmlajši zabavajo v otroški igralnici ali na zasebnem igrišču, ki omogoča prijetno preživljanje prostega časa. Na voljo so družabne igre, otroške igralnice, igrišče s parno lokomotivo, X-box ter namizni nogomet.

Namestitev v Thermal Hotelu Balance

Thermal Hotel Balance je sodoben hotel, ki je vpet v naravno okolje. Neposredno je povezan s termalnim kopališčem Lenti (bazeni so dostopni čez pokriti in ogrevani hotelski hodniki) in Energijskim parkom svetega Jurija. 

Hotel se nahaja na zahodu županije Zala, v mestu Lenti, ki je zaradi svoje ugodne geografske lege zlahka dostopno. Vse sobe imajo balkone s prečudovitim pogledom na mesto in pokrajino Zala.

Razvajajte svoje brbončice

V Termah Lenti boste tudi zelo dobro jedli. Za sveže in lokalne izdelke ter tuja in domača vina obiščite restavracijo L16. V restavraciji Fregatt v kopališču boste deležni bogate izbire obrokov in pijač, ki jih lahko zaužijete ob kopanju. Hotelski Lobby bar je urejen v minimalističnem umetniškem vzdušju in je odlična izbira za sproščen in prijeten pogovor ob dobri pijači.

Prepričani smo, da vas bod Terme Lenti prepričale.

Poglejte odlično ponudbo za Terme Lenti TUKAJ! 

Foto: Megabon

PREBERITE ŠE: 5 super idej za krompirjeve počitnice (pohitite, ker se nastanitve hitro polnijo!)

Iščete idejo, kam na oddih v naši bližini? TUKAJ (klik) vas čaka kup imenitnih ponudb!

 

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.