Novi Vinodolski: Najboljši wellness oddih za celotno družino

Ste že kdaj obiskali Hotel Lišanj in Novi Vinodolski? Če niste, potem letos izkoristite do kar 35% popusta in se prepustite uživanju ob morju!

Novi Vinodolski: kraj z raznovrstno ponudbo

Znano turistično mesto se nahaja le malo naprej od Crikvenice. Ravno zaradi bližine Sloveniji je Novi Vinodolski postal priljubljena destinacija, saj smo tam že v nekaj urah! Prijetna klima, urejene plaže in bogata turistična ponudba so zagotovo razlogi zakaj obiskati to priljubljeno letovišče.

Novi Vinodolski: Hotel Lišanj za otroke

Pravi raj za družine! Storitve, prilagojene najmlajšim – restavracija z otroškim delom, notranji in zunanji bazeni, otroški bio-design bazeni, animacija, mini golf, keglanje, … Vsemu temu pa piko na i daje čudovita peščena plaža s kamnito teraso za sončenje.

Novi Vinodolski: Hotel Lišanj za odrasle

Tik ob plaži in sprehajalni poti ob morju, idealen za romantično preživljanje dopusta. Nedaleč stran od mestnega jedra, Hotel Lišanj ponuja vse, kar potrebujete za sproščujoč oddih. Savne, jacuzzi, notranji bazen, zunanji bazen, masaže, kozmetični salon, okusno hrano, lepo urejene sobe, terase za sončanje, … Vse to le nekaj metrov od plaže. Zveni sanjsko, kajne? Ob vsem tem je na voljo tudi veliko možnosti za špor, rekreacijo in pa izlete po okolici.

Novi Vinodolski: Mega poletni oddih

Tudi tokrat je Megabon pripravil neponovljive ponudbe, ki jih enostavno morate izkoristiti. Ponudbe za  wellness morski oddih s popusti vse do -35% najdete tukaj!

Boste izkoristili super priložnost za fantastičen wellness oddih? Ne pozabite – Megabon nudi tudi opcijo združevanja kuponov, tako da lahko svoj oddih podaljšate in tako še dlje časa uživate v tem priljubljenem hotelu in v celoti raziščete okolica.

Foto: Hotel Lišanj

Preberite še:

Egipt skozi oči Ljubljančanke, ki je tam živela tri leta

Vse pravice pridržane. Vandraj 2016. Pogoji spletne strani Piškotki COPYRIGHT © 2016 MODERNA VENTURES SA, VIA RONCO NUOVO 11B, 6949 COMANO, ŠVICA.